Tesla Model 3 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 340.090,- Test Score er 85/100 - Fremragende - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Model 3.

Tesla Model 3 Baghjulstræk - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
513 kmRækkevidde (WLTP)
25 minutterLadetid (10-80%)
208 kW / 283 hkMotorens ydeevne

Tesla Model 3 er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 340.090,-, hvilket placerer elbilen fra Tesla som den 2. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Tesla Model 3 kommer i varianterne; Model 3 Baghjulstræk og Model 3 Long Range. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Tesla Model 3 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Tesla Model 3 Baghjulstræk. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 85/100, hvilket placerer Tesla Model 3 som den bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Tesla Model 3 Baghjulstræk

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Tesla Model 3 Baghjulstræk. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Tesla Model 3 Baghjulstræk

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Tesla Model 3 Baghjulstræk og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen