Toyota Proace City Verso Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 350.890,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Proace City Verso Electric.

Toyota Proace City Verso Electric Medium - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
284 kmRækkevidde (WLTP)
32 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Toyota Proace City Verso Electric er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 350.890,-, hvilket placerer elbilen fra Toyota som den 4. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Toyota Proace City Verso Electric kommer i varianterne; Proace City Verso Electric Medium og Proace City Verso Electric Long. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Toyota Proace City Verso Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Toyota Proace City Verso Electric Medium. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Toyota Proace City Verso Electric som den 4. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Toyota Proace City Verso Electric Medium

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Toyota Proace City Verso Electric Medium. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Toyota Proace City Verso Electric Medium

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Toyota Proace City Verso Electric Medium og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen