Toyota Proace City Verso Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 349.900,- Test Score er 38/100 - Dårlig - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Proace City Verso Electric.

Toyota Proace City Verso Electric Medium - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
284 kmRækkevidde (WLTP)
32 min.Ladetid (10-80%)
100 kW (136 hk)Motorens ydeevne

Toyota Proace City Verso Electric er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 22 maj 24 var fra 349.900,-, hvilket placerer elbilen fra Toyota som den 2. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Toyota Proace City Verso Electric kommer i varianterne; Proace City Verso Electric Medium og Proace City Verso Electric Long. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Toyota Proace City Verso Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Toyota Proace City Verso Electric Medium. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 38/100, hvilket placerer Toyota Proace City Verso Electric som den bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Toyota Proace City Verso Electric Medium så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Toyota Proace City Verso Electric Medium

Kvalitet/Pris Ratio for Toyota Proace City Verso Electric Medium er 1.18, hvilket placerer Toyota Proace City Verso Electric Medium som den MPV i Mellemklassen der er 4. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.18 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en MPV i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Toyota Proace City Verso Electric Medium er; 1.18 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Toyota Proace City Verso Electric Medium

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Toyota Proace City Verso Electric Medium. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Toyota Proace City Verso Electric Medium

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Toyota Proace City Verso Electric Medium og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen