Toyota bZ4X - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 377.990,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på bZ4X.

Toyota bZ4X FWD - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
513 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
150 kW / 204 hkMotorens ydeevne

Toyota bZ4X er en Crossover i Mellemklassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 377.990,-, hvilket placerer elbilen fra Toyota blandt de noget dyrere Crossover i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Toyota bZ4X kommer i varianterne; bZ4X FWD og bZ4X AWD. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Toyota bZ4X har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Toyota bZ4X FWD. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Toyota bZ4X som den 4. bedste Crossover i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Toyota bZ4X FWD så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Toyota bZ4X FWD

Kvalitet/Pris Ratio for Toyota bZ4X FWD er 3.94, hvilket placerer Toyota bZ4X FWD som den Crossover i Mellemklassen der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 3.94 - Her får du absolut meget Crossover i Mellemklassen til prisen. Toyota bZ4X FWD er et rigtig godt valg til den kvalitets- og prisbevidste.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Toyota bZ4X FWD er; 3.94 - Meget kvalitet for pengene.

Toyota bZ4X FWD scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Toyota bZ4X FWD er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Sikkerhedsfunktioner 91%
Voksenpassager 88%
Børn 87%
Bløde medtrafikanter 79%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Toyota bZ4X FWD - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Toyota bZ4X FWD

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Toyota bZ4X FWD og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen