Køb iPhone 16 og få 6 måneders gratis Apple TV+

iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro og 16 Pro Max er klar i Danmark med nye fede funktioner og spændende opdateringer samt 6 måneders gratis Apple TV+ .

Køb iPhone 16 og få 6 måneders gratis Apple TV+

Apple har netop præsenteret deres nye iPhone 16-serie ved den årlige “Glowtime”-event den 9. september 2024. Serien inkluderer fire nye modeller, der bringer spændende opdateringer inden for både design og funktioner: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro og iPhone 16 Pro Max.

Her gennemgår vi i detaljer, hvad disse nye modeller tilbyder, lige fra deres design til nye funktioner.

Forudbestillinger af de nye iPhone 16-telefoner er muligt nu og bestiller du en af de nye modeller hos Teleselskabet 3 kan det gøres til en skarp pris samtidig med, at du får adgang til 6 måneders gratis Apple TV+ på et suverænt godt 5G-netværk.

iPhone 16: Design, format og materialer

iPhone 16-serien byder på både mindre og mere markante designændringer. Standardmodellen, iPhone 16, kommer med en 6,1-tommers Super Retina XDR OLED-skærm, mens iPhone 16 Plus har en større 6,7-tommers skærm.

Pro-modellerne, iPhone 16 Pro og iPhone 16 Pro Max, byder på endnu større skærme end deres forgængere. Pro-modellen har nu en 6,3-tommers skærm, mens Pro Max når op på 6,9 tommer.

Køb iPhone 16 hos 3 og få fede oplevelser

De store, skarpe og farverige skærme er oplagte at bruge til streaming og underholdning, i særdeleshed en tjeneste som Apple TV+, som 3 lige nu tilbyder gratis i 6 måneder, hvis du køber en iPhone fra den nye iPhone 16-serie.-kunder kan få gratis i hele seks måneder.

Så får du ubegrænset streaming af hitserier som Ted Lasso, The Morning Show eller en lang række Apple Original film uden betaling i et halvt år.

iphone 16 appletv

Udover Apple TV+ inkluderer alle 3’s abonnementer 3LikeHome, hvor du kan bruge mobilen stort set som herhjemme i hele 75 lande, herunder hele EU, UK, USA, Tyrkiet, Thailand og mange andre af danskernes foretrukne rejsesteder. Du kan også knytte flere brugere til samme abonnement til en samlet skarp pris, så du er sikker på at bruge alt indholdet i dit abonnement.

Læs mere om fordele og tjenester man får med 3’s mobilabonnementer

Meget robuste telefoner

Tilbage til iPhone 16-telefonerne. Når det gælder materialer, fortsætter Apple med at satse på kvalitet. Standardmodellerne er konstrueret med en aluminiumramme, hvilket gør dem både lette og holdbare, mens Pro-modellerne har en titaniumramme, hvilket giver en eksklusiv fornemmelse og ekstra styrke. Farveudvalget er også blevet opdateret. iPhone 16 og 16 Plus fås i friske farver som Ultramarin, Teal, Pink, hvid og sort, mens Pro-modellerne kommer i mere klassiske farver som sort, hvid, natur og desert titanium.

De nye telefoner fra Apple kan klare at være i 6 meter dybt vand i 30 minutter, så sammen med en kraftfuld ramme er de ekstremt robuste. Perfekte telefoner til det danske vejr og kluntede danskere…

Der er desuden sket en mindre, men betydningsfuld ændring i designet på kameraet. Standardmodellerne har nu et ovalt kameramodul med vertikalt justerede linser, hvilket minder om designet fra iPhone X-serien. Pro-modellerne har stadig den ikoniske tre-kameraopsætning, som vi kender fra tidligere iPhone-generationer. Den nye kamerakonfiguration understøtter en forbedret fotooplevelse og giver bedre billeder i forskellige lysforhold.

Kameraknap + action-knap til alle modeller

En af de mest bemærkelsesværdige designændringer er introduktionen af den nye Kamera Kontrol-knap. Denne taktile knap giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til kameraet og tage billeder eller optage video uden at skulle navigere gennem softwaren.

Derudover har Action-knappen, der tidligere kun fandtes på Pro-modellerne, nu fundet vej til alle modeller i iPhone 16-serien. Action-knappen erstatter den traditionelle lydløs-knap og kan tilpasses til en lang række funktioner som at starte kameraet, aktivere lommelygten eller køre specifikke genveje.

Forbedrede kameraer og videooptagelse

iPhone 16-serien bringer markante forbedringer til kameraet. Pro-modellerne er udstyret med et 48-megapixel hovedkamera med en anden generations sensor, der effektivt eliminerer lukkerforsinkelse.

Dette er især nyttigt, når man vil fange motiver i bevægelse, såsom børn eller kæledyr. Derudover har iPhone 16 Pro fået en opgradering af telefoto-linsen, som nu har 5x optisk zoom. Det er en væsentlig forbedring i forhold til tidligere generationers 3x zoom. Denne opdatering gør det muligt at tage detaljerede billeder på længere afstande uden tab af kvalitet.

Ultravidvinkelkameraet på standardmodellerne har også fået en betydelig opgradering. Det nye kamera indfanger 2,6 gange mere lys, hvilket forbedrer billeder taget i svagt lys. Autofokus og makrofotografering er nu standardfunktioner på alle modeller, hvilket giver en bedre oplevelse ved at fange små detaljer eller tage nærbilleder.

4K-video i slowmotion

Pro-modellerne skiller sig desuden ud ved at kunne optage video i 4K ved 120 billeder per sekund, hvilket giver mulighed for utroligt detaljerede slow-motion optagelser.

Alle modeller understøtter nu optagelse af Spatial Video og Spatial Photo, som kan ses i Apples Vision Pro-headset for en mere immersiv oplevelse.

Apple har også gjort forbedringer på lydsiden, hvor Pro-modellerne nu har fire mikrofoner af studiekvalitet, der kan optage Spatial Audio. Dette forbedrer lydoplevelsen i videoer og gør dem kompatible med AirPods og Vision Pro.

Apropos lyd, så får man også rabat på den lidt oversete men virkelig gode musiktjeneste Deezer, når man har mobilabonnement hos 3.

Suveræne skærme

En anden væsentlig opgradering i iPhone 16-serien er skærmene. Selvom skærmene er blevet større, er rammerne blevet tyndere, hvilket giver en næsten kant-til-kant skærmoplevelse.

Pro-modellerne har fortsat Apples ProMotion-teknologi, der muliggør en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, hvilket giver en mere flydende oplevelse, når man scroller eller spiller spil. Standardmodellerne er fortsat begrænset til en opdateringsfrekvens på 60 Hz, men skærmoplevelsen er stadig imponerende.

iphone 16 pro max gaming

Når det kommer til lysstyrke og kontrast, er Apple gået skridtet videre. Skærmene kan nu dæmpes helt ned til 1 nit, hvilket gør dem mere behagelige at bruge i mørke omgivelser. Samtidig når maksimal lysstyrke op på 2000 nits, hvilket sikrer, at skærmen er let at læse, selv i direkte sollys.

Stor forbedring af batteritiden i iPhone 16-serien

Batterilevetiden er også blevet markant forbedret. Takket være de nye A18- og A18 Pro-processorer, der er mere energieffektive, kan iPhone 16-serien prale af længere batteritid.

iPhone 16 kan nu afspille video i op til 22 timer, mens Pro Max-modellen har en batterilevetid på hele 33 timer, hvilket gør den til den iPhone med den længste batteritid nogensinde. Alt efter hvilken model du vælger, så kan man få op til 7 timers længere batteritid sammenlignet med sidste års iPhone 15-serie.

iphone 16 ios 18

Det går hurtig at lade telefonerne op – fra 1-50 procent tager 30 minutter med den medfølgende oplader. Man kan også lade trådløst med 25W.

Tilgængelighed og priser på iPhone 16

iPhone 16-serien kan forudbestilles nu og de første enheder leveres den 20. september. De vejledende priser starter ved 6.999 kroner for standardmodellen, mens Plus koster fra 7.999 kroner. Pro-modellerne er naturligvis dyrere, hvor iPhone 16 Pro starter ved 8.999 kroner, og den største model, Pro Max, begynder ved 10.999 kroner.

Med iPhone 16-serien fortsætter Apple deres innovationsrejse. Serien kombinerer et opdateret og moderne design med kraftfulde funktioner og banebrydende AI-teknologi, hvilket gør det svært at modstå fristelsen til at opgradere. Hvis du er på udkig efter en telefon, der kan gøre din hverdag lettere og mere effektiv, er iPhone 16-serien bestemt værd at overveje.

Køb iPhone 16 hos Teleselskabet 3

Du kan købe en af Apples nye telefoner med abonnement hos 3 til 7.559 kroner inklusiv abonnement, mens iPhone 16 Pro starter fra 9.259 kroner inklusiv abonnement.

Du kan vælge mellem disse fire abonnementer (jo mere data du vælger til dit abonnement, desto større rabat får du, når du samtidig køber iPhone 16):

  • Fri Tale med 10 GB Data og 10 GB data EU, UK og uden for EU og UK – 125 kr./md.
  • Fri Tale med 30 GB Data og 30 GB data i EU og UK og 25 GB uden for EU og UK – 160 kr./md.
  • Fri Tale med 100 GB Data og 100 GB data i EU og UK og 25 GB uden for EU og UK – 210 kr./md.
  • Fri Tale med Fri Data (fair use 1000 GB) og 1000 GB data i EU og UK og 25 GB uden for EU og UK – 270 kr./md.

Du kan også knytte en ekstra bruger til dit abonnement, så du er sikker på, at du bruger mest mulig af den data, der er i dit abonnement, hver måned. En ekstra bruger koster 110 kr./md. Man kan knytte op til 5 ekstra brugere til ét abonnement, så der kan være rigtig mange penge at spare.