5 billige mobilabonnementer med meget tale og data

Bruger du meget mobildata og ringer meget? Med disse fem gode og billige mobilabonnementer løber du ikke tør for hverken data eller tale.

5 billige mobilabonnementer med meget tale og data

Taler du meget i mobilen og bruger du meget mobildata? Så kigger vi i denne artikel på oplagte mobilabonnementer til dig. Vi er rigtig mange der bruger vores mobiler ivrigt hver eneste dag, og det er vigtigt at man er dækket ordentligt ind.

Men selvom de fleste teleselskaber har mobilabonnementer, som kan tilbyde dig rigeligt med data og taletid, så er det også vigtigt at tjekke op på prisen. Specielt med denne type abonnementer, hvor der er meget taletid og mobildata, så kan der være mange penge at spare ved, at vælge et andet teleselskab.

Danskerne bruger mere og mere data, hvilket betyder der er stor konkurrence på prisen mellem teleselskaberne. Her kigger vi på fem billige mobilabonnementer med meget tale og data.

Læs også: Sådan vælger du det bedste mobilabonnement

Billige mobilabonnementer med meget tale og data

1. Duka

Abonnementet indeholder: 50 GB data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 149 kroner per måned. Se abonnementet hos Duka

2. Velkommen

Abonnementet indeholder: 50 GB data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 199 kroner per måned (99 kroner de første 6 mdr). Se abonnementet hos Velkommen

3. Velkommen

Abonnementet indeholder: Fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 399 kroner per måned (99 kroner de første 6 mdr). Se abonnementet hos Velkommen

4. Oister

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: 3.
Pris: 149 kroner per måned. Se abonnementet hos Oister

5. CBB Mobil

Abonnementet indeholder: 60 GB data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 129 kroner per måned. Se abonnementet hos CBB Mobil

Mobilabonnementer med fri tale og meget data

Det er ikke alle ovenstående fem mobilabonnementer, som tilbyder både fri data og taletid, men ét fra Velkommen og det fra Oister gør – endda til fristende priser. Godt nok er prisen for Velkommens abonnementet normalt 399 kroner, men de første 6 måneder, som bindingen varer, er den kun 99 kroner. Efter de 6 måneders binding kan man altid vurdere, om man vil forblive kunde. Det er heldigvis ganske enkelt at skifte både abonnement og mobilselskab: Kontakt det teleselskab, du vil skifte til, og bede dem om at flytte dit nummer når bindingsperioden udløber. Du er vigtigt at huske på, at de fleste teleselskaber har en opsigelsesperiode, der hedder løbende måned plus en måned.

Men der er også abonnementer på listen, som tilbyder en stor mængde data, men bibeholder fri tale, som tilbyder en fast lav pris. Det er abonnementerne fra Duka og CBB Mobil. Det er værd at nævne, at Dukas abonnement samtidig giver hele datapakken til roaming i EU.

Guiden med prissammenligninger på billige mobilabonnementer med meget tale og data er fra april 2020. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra OisterGreentelVelkommenCallMedukaTale og OK Mobil.

Læs også: Hvilke abonnementer til børn er bedst til prisen?

 

Sidste nye om temaet

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 23/1/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte artiklen om Sådan vælger du det bedste mobilabonnement – Du kan læse den her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.