Hvilke abonnementer til børn er bedst til prisen?

Abonnementer til børn er billigere end normale abonnementer, men hos hvilket teleselskab får du et mobilabonnement til børn, der giver mest data og tale for pengene? Find ud af det her.

Hvilke abonnementer til børn er bedst til prisen?

Børn får mobiltelefoner i en tidligere og tidligere alder, og uden et mobilabonnement er en smartphone ikke meget værd. Derfor sælger flere af teleselskaberne abonnementer lavet særligt til børn. Få overblik over, hvilke børneabonnementer der findes, og hvilke der er de bedste.

Læs også: Guide: Barnets første mobil – hvornår, hvordan og gode råd

OiSTER

OiSTER har abonnementet OiSTER KiDS, som giver 1 times tale, 3 GB data (heraf 3 GB EU-roaming) og fri SMS/MMS. OiSTER KiDS koster 49 kroner om måneden.

Har du som forælder selv et abonnement hos OiSTER, kan du via funktionen ”Gi’ en GiGA” i selvbetjening overføre ubrugt data fra dit abonnement til dit barns abonnement, hvis 3 GB data ikke er nok. 4JUNIOR-abonnementet har også udeladt nummer, så det ikke er synligt i telefonbøger, Nummeroplysningen (118), De Gule Sider og Krak.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos OiSTER

Telia

Telia har et abonnement til børn kaldet 4Junior, som giver 1 times tale, 1 GB data og fri SMS/MMS. Telia 4Junior koster 69 kroner om måneden. Dertil kan man ringe gratis til andre Telia-kunder. Abonnementet kan dog kun bruges i Danmark, og der er spærret for muligheden for at sende indholdstakserede SMS-beskeder.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telia

CBB Mobil

CBB Mobil sælger et børneabonnement med 1 times tale, 1 GB data og fri SMS/MMS, som kun virker i Danmark, for 49 kroner om måneden. Det er desuden muligt at ringe frit til andre CBB-kunder.

Læs også: Call me

Call me har et abonnement til børn kaldet Little me. Det består af 5 timers tale, 5 GB data og fri SMS/MMS. Abonnementet koster 79 kroner om måneden. I Call mes børneabonnement er der desuden blokeret for opkald til udlandet, forbrug i udlandet, indholdstakserede SMS-beskeder og opkald til 90-numre. Det sikrer, at du som forælder undgår dyre ekstraregninger.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Call me

duka

Duka har abonnementet dukaTALE Mini rettet mod børn. Det giver 5 timers tale, 5 GB data i Danmark og EU og fri SMS/MMS for 59 kroner om måneden. Første måned er desuden gratis, og så følger der 2 måneders gratis adgang til e-bog- og lydbogstjenesten Fairytell med.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos duka

Telenor

Telenor sælger to forskellige abonnementer – det ene til børn og det andet til unge:

Børneabonnementet hos Telenor byder på 2 timers tale, 2 GB data i Danmark og EU og fri SMS/MMS for 90 kroner om måneden.

Abonnementet til unge har 10 timers tale, 30 GB data i Danmark og EU og fri SMS/MMS for 140 kroner om måneden.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telenor

Greentel

Greentel har hele fire forskellige børneabonnementer, hvor det er muligt at spærre indholdstakserede SMS’er, ekstra datakøb og opkald til udlandet i de tre første abonnementer. Alle abonnementer har fri SMS/MMS.

Det første abonnement har 2 timers tale og 2 GB data i Danmark og EU for 48 kroner måneden.

Det andet abonnement har 2 timers tale og 15 GB data i Danmark og EU for 79 kroner om måneden.

Det tredje abonnement har 3 timers tale og 3 GB data i Danmark og EU for 59 kroner om måneden.

Det fjerde abonnement har 10 timers tale og 30 GB data i Danmark og EU for 99 kroner om måneden.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Greentel

TELMORE

TELMORE markedsfører ikke et abonnement udelukkende til børn, men anbefaler, at børn kan bruge TELMOREs basisabonnement kaldet TELMORE GO til 29 kroner om måneden. Her betaler man 59 øre per minut for udgående opkald, 18 øre per SMS og 9,9 kroner hver dag, hvor der bliver brugt mellem 10 KB og 100 MB data.

Bruger barnet en smartphone, anbefaler TELMORE det billigste abonnement med 20 timers tale, 30 GB data (herunder 10 GB EU-roaming) og fri SMS/MMS for 149 kroner om måneden.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos TELMORE

Efterfølgende om temaet

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. Lasse Olsen gik videre med sagen. 28/2/2020 blev fortællingen ført videre med et indlæg med tematikken Hvilke mobilabonnementer giver flest streamingtjenester for pengene? – Du kan læse det videre forløb her. Du finder seneste nyt her.