Design på Nothing Phone (1) afsløret

Nothing Phone (1) lanceres først om knap en måned, men nu har selskabet vist designet frem på telefonen. Den får dele på bagsiden, der lyser.

Design på Nothing Phone (1) afsløret

Tidligere på ugen så vi en teaser og ny har Nothing afsløret hele designet af deres første telefon phone (1). Vi vidste allerede, at bagsiden på telefonen skule være gennemsigtig, og vi kan se ind på den trådløse opladningsspole, men det er også den eneste komponent, der er gennemsigtigt i telefonen.

Bagsiden lyser i glimt

Resten af bagsiden er dækket til, og vi ser et dual kamera i det øverste venstre hjørne, samt Nothings logo i bunden. Det er også en række striber, der kan lyse, omkring kameraet og opladningsspolen, så dem glæder vi os til at se i virkeligheden.

Nothing er stolte af sit design og beskriver det med ordene: ”Designed with intention. Full of Warmth. And Joy.” Telefonen lader til at have flade sider, og vi kan se volumenknappen på venstre siden og strømknappen på den højre side.

Nothing fortæller også, at de har haft bæredygtighed i tankerne, da materialerne til phone (1) blev valgt.

Se også: Test af telefoner

Specs på Nothing Phone (1)

Baseret på tidligere rygter forventer vi, at Nothing phone (1) får Qualcomms Snapdragon 7 Gen 1-chip og 45W lynopladning. Som software har den Nothing OS baseret på Android 12.

Der dukker sikkert flere detaljer op om phone (1) i takt med, at vi nærmer os lanceringen 12. juli, så hold øje og ører åbne.

Se også: Priser på telefoner