Apple iPhone SE 3 får 5G, men samme design som SE 2020

iPhone SE 3 / 2022 kan komme til foråret og det med samme design som forgængeren, men denne gang med 5G som salgsargument.

Apple iPhone SE 3 får 5G, men samme design som SE 2020

Der er gået en hel del rygter om en iPhone SE med opgraderet chip og understøttelse af 5G. Nu fortæller den japanske Macotakara-blog, at den nye model i serien får samme design som iPhone SE (2020).

iPhone SE 3 (2022) får 5G og A15 processor

Det betyder en 4,7 tommer LCD-skærm med ramme i top og bund samt den kendte kombination af Touch ID sensor/hjem knap i samme gamle aluminium-cover.

Blandt de større opgraderinger i denne tredje generation af Apple billigere model finder vi Apples nyeste A15 Bionic-chip og Qualcomm Snapdragon X60 5G-modem, præcis som i iPhone 13-serien.

Se også: Billig iPhone SE 2020

Kan blive den eneste kompakte telefon

Det nye rygte fra Macotakara fortæller også, at produktionen af iPhone SE 3 skal begynde i december 2021 og at telefonen bliver præsenteret i foråret 2022.

Det siges, at Apple dropper Mini-modellen i næste års iPhone-serie, så en ny SE-model i mere lommevenlig størrelse vil være et godt alternativ for dem, der helst ikke vil have en gigantisk telefon.

Se også: Nyheder om iPhone SE

Mere til fortællingen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 7/10/2021 gik redaktionen videre og publicerede en ny vinkel på Undersøgelse: iPhone 13-ejerne er ikke særligt begejstrede – Klik her for den efterfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..