CBB og Telenor får eksklusivitet på salg af Nothing phone (1) i Danmark

CBB og Telenor bliver de to eneste teleselskaber, der kommer til at sælge den hypede Nothing Phone (1) - den kan bestilles fra 12. juni.

CBB og Telenor får eksklusivitet på salg af Nothing phone (1) i Danmark

Nothing Phone (1) er den mest hypede telefon pt. og noget af hypen falder nu også af på CBB og Telenor. Det bliver nemlig de to eneste teleselskaber i Danmark, der får mulighed for at sælge telefonen.

Forudbestilling 12. juli fra klokken 18

De to teleselskaber fortæller i en pressemeddelelse, at telefonen kan bestilles fra den 12. juli klokken 18. Selve salget starter den 21. juli. Prisen er dog ikke offentliggjort endnu.

Christian Hoffmann, direktør for privatmarkedet hos Telenor, forklarer, at de glæder sig til at introducere Nothing for danskerne og at de er stolte over at være blevet valgt som deres partner herhjemme. “Vi kan sikre dem en stærk tilstedeværelse både online og i vores butikker”, forklarer Hoffmann.

Du kan se priser på Nothing Phone (1) på mobilpriser.dk, så snart priserne er klar.

Design med frisk pust

Han vurderer, at telefonen har et design, der i dén grad skiller sig ud fra mængden og er et frisk pust, “som uden tvivl vil få de fleste til at kigge en ekstra gang. Derfor har vi også høje forventninger til Nothing.”

Se også: Hvordan er Nothing Phone (1)?