Galaxy S21 FE kommer til august – med top specifikationer

Efterfølgeren til den populære Galaxy S20 FE forventes lanceret til august. Se specifikationerne på Samsung Galaxy S21 FE her.

Galaxy S21 FE kommer til august – med top specifikationer

En af de mest positive overraskelser i mobilbranchen sidste år, var Samsungs Galaxy S20 FE. En meget anbefalelsesværdig telefon, som stadig er en af de mest populære på mobilpriser.dk. Allerede til august forventes Samsung klar med efterfølgeren, Galaxy S21 FE – og den ser lige så lovende ud. Se lækkede specifikationer på Samsung Galaxy S21 FE her.

Tag en Samsung Galaxy S20, giv den en lidt større skærm, skær ned på de rigtige områder, giv den en billigere pris og du står med en Galaxy S20 FE. Der er ikke noget af sige til, at Samsungs Galaxy S20 FE blev en af de mest anbefalede og roste telefoner i 2020. Selv i dag er den en af de mest populære telefoner på markedet, selvom der er kommet flere nye anmelderroste topmodeller i butikkerne. Og det tyder på at Samsung vil forsøge at gentage successen med en FE udgave af dette års Galaxy S21.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S20 FE 5G – Årets mobilkøb

Specifikationer på Samsung Galaxy S21 FE

FE-udgaverne af Samsungs telefoner er et nyt koncept, som producenten introducerede sidste år. Kort fortalt, så spurgte Samsung brugerne hvilke fem ting der er vigtigst i deres mobiltelefoner. Og udfra dette blev S20 FE til, med enkelte kompromisser, som tillod en lavere pris, uden at gå ned på de vigtigste ting.

Og man må gå ud fra, at det er samme koncept med Galaxy S21 FE. I hvert fald hvis man kigger på de seneste lækkede specifikationer, som kommer direkte fra benchmarken Geekbench. Her er der nemlig fundet en SM-G990B, som skulle være den kommende Galaxy S21 FE. Og her finder man top specifikationer.

Samsung Galaxy S21 FE ser ud til at få en Snapdragon 888, med 6 GB RAM og med Android 11. Skærmstørrelsen skulle lande mellem S21 og S21+, omkring 6,4 til 6,5 tommer. Og med et batteri på 4.500 mAh.

Det forventes ikke at den får helt samme kamera, som man finder i den normale S21. Hovedkameraet bliver angiveligt på 16 megapixel, med to andre sensorer på 8 MP og 12 MP.

Læs også: Samsung Galaxy S21 FE kunne blive årets mobilkøb

Prisen på Samsung Galaxy S21 FE

I år var Galaxy S21-serien billigere end forrige års topmodeller fra Samsung. Og mon ikke vi ser dette smitte af på Galaxy S21 FE også. Sidste års Galaxy S20 FE kostede vejledende 5.999 kroner for modellen med 5G, og vi forventer altså at Galaxy S21 FE bliver endnu billigere. Galaxy S21 FE er rygtet til at blive præsenteret i august, sammen med Galaxy Z Fold 3.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner

Redaktionen har mere til historien

Tematikken er stadig aktuel. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 20/5/2021 fulgte redaktionen op med artiklen om Samsungs næste smartwatch går efter Apple Watch – Læs videre her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Samsung galaxy..