Samsung Galaxy S21 FE kunne blive årets mobilkøb

Der er stadig lidt tid til Samsung vil præsentere en Galaxy S21 FE, som kunne blive årets helt store mobilhit. Vi forklarer hvorfor vi ser frem til den.

Samsung Galaxy S21 FE kunne blive årets mobilkøb

Sidste år lancerede Samsung en billigere udgave af deres flagskibsserie, under navnet FE, eller “Fan Edition. Galaxy S20 FE endte med at blive et kæmpe hit, da man fik en high-end telefon til billigere penge, hvor producenten havde skåret de helt rigtige steder.

I år kommer en efterfølger til den, som baseres på Galaxy S21-serien. Og Samsung Galaxy S21 FE kunne meget vel blive et endnu bedre køb og endda årets mobilhit.

Se også: Find billig reparation af Samsung Galaxy S21 FE

Stor mobiloverraskelse

Samsung Galaxy S20 FE var en af de helt store overraskelser sidste år, hvor forbrugerne til en billigere pris kunne få en fremragende telefon med virkelig hurtig ydelse, et godt Samsung-kamera og en typisk god Samsung-skærm. Krydret med virkelig god support fra producenten og en skarp pris, blev S20 FE meget let af anbefale.

Derfor fik Samsung Galaxy S20 FE i test vores topkarakter. Baseret på de seneste rygter og Samsungs prissætning på den nye S21-serie, så kunne Galaxy S21 FE blive årets bedste mobilkøb.

Se også: Galaxy S20 falder i pris – se billigste priser

Lavere pris, topydelse = Galaxy S21 FE

Den kommende udgave af Samsungs “Fan Edition”-telefon, skulle have nogle af de samme fornuftige kompromisser. Ifølge Samsung betyder Fan Edition, at brugerne har været med til at vælge, hvilke ting der skal være ekstra fokus på i telefon. Det er fx ydelse, kamera, skærm og andet, hvor de derefter har skåret ned på andre ting, som hører mere til nichen og er dyre at integrere i telefonerne. Det giver mulighed for at lave en telefon, som de fleste forbrugere oplever er lige så god som topmodellerne, til billigere penge.

Rygterne om Samsung Galaxy S21 FE lyder, at den får samme ydelse som resten af de dyrere S21-modeller – enten med Snapdragon 888- eller Exynos 2100-chipset. Den bliver relativt kompakt med en AMOLED-skærm på 6,4 tommer, med en ramme i aluminium. Mon ikke den ligesom dens forgænger har plastikbagside, hvilket jeg intet har imod. Man vil kunne vælge mellem 128 eller 256 GB lagerplads, og det hele får energi fra et 4.500 mAh batteri. Den kommer i farverne grå, grøn, lilla og hvid.

Hvad der går S21 FE ekstra interessant er prisen. Da Samsung lancerede S21-serien var det til en billigere vejledende pris end sidste års S20-serie. Og går denne prissætning igen i S21 FE, så kan den næsten ikke blive andet end et hit. Galaxy S21 var 400 kroner billigere end S20.

Læs også: På vej: Disse telefoner kommer også i 2021

Galaxy S21 FE lanceres senere i år

Galaxy S20 FE blev lanceret i oktober 2020, og vi forventer Samsung har samme plan med dens efterfølger.

Se også: De bedste Android-telefoner lige nu

Redaktionen har mere til historien

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 28/4/2021 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en sag med fokus på Samsung Galaxy Book 360 og Book Pro – se priser og specifikationerKlik her for at gå til artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..