Næste Xiaomi 15-topmodel får større batteri og bedre kamera

Den kommende Xiaomi 15 vil måske beholde det kompakte design og samme skærmstørrelse, men den får alligevel større batteri og et forbedret kamera.

Næste Xiaomi 15-topmodel får større batteri og bedre kamera

En læk deler nye detaljer om Xiaomis næste flagskibsserie, Xiaomi 15. Begge Xiaomis Android-topmodeller – altså Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro – ser ud til at få et batteri på mindst 5.000 mAh.

Til sammenligning har den almindelige Xiaomi 14 et 4.610 mAh-batteri, mens Xiaomi 14 Pro har et 4.880 mAh batteri. De får altså begge et større batteri at arbejde med. Det er dog ikke noget, der skulle få betydning for telefonernes fysiske størrelse, så Xiaomi 15-modellerne vil få samme dimensioner som de nuværende Xiaomi 14-modeller.

Se også: De bedste priser og tilbud på Xiaomi-telefoner

Større kamerasensor

Et andet læk fortæller, at Xiaomi 15 vil få en maksimal lagerkapacitet på 1 TB og op til 16 GB RAM. Den kommende model rygtes også at få en 1,5K-skærm og en fingeraftrykslæser, der bruger ultralyd i stedet for lys.

Den almindelige Xiaomi 14-model kan få et primært bagkamera med en variabel blænde, hvilket også vil være en stor opgradering i forhold til den nuværende version. Tidligere lækager har antydet, at der vil komme tre 50 megapixel kamerasensorer på bagsiden, hvor hovedkameraet vil få en sensor på 1/1,3”. Det er en ret stor sensor til en mobiltelefon, så den vil sandsynligvis kunne lave billeder med gode detaljer og højt lysindtag.

Vi forventer, at Xiaomi vil lancere deres kommende topmodeller for 2024 i løbet af efteråret. Rygter peger på, at det kan ske i oktober.

Se også: Guide til den bedste kameramobil