OnePlus 9 går som varmt brød – rekordmange forudbestillinger

Ifølge OnePlus' administrerende direktør, så er der lavet rekordmange forudbestillinger af virksomhedens nye OnePlus 9-serie.

OnePlus 9 går som varmt brød – rekordmange forudbestillinger

OnePlus har netop afsløret deres to nye premium-telefoner, OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro, hvor smartphoneproducenten også introducerede et samarbejde med den svenske kameraproducent Hasselblad. Og det virker altså til, at det samarbejde har gavnet salget af de nye telefoner ganske meget. På Twitter har den administrerende direktør for OnePlus sagt tak til alle gamle og nye købere.

Læs også: Test af OnePlus 9 Pro – Den bedste nogensinde?

Tre gange så mange forudbestillinger

OnePlus 8-serien var populær, men nu viser den nye OnePlus 9-serie sig, at skabe langt mere begejstring hos forbrugerne. Skal man tro udmeldingerne fra Pete Lau, som er administrerende direktør hos OnePlus, så har de modtaget tre gange så mange forudbestillinger på OnePlus 9-serien, sammenlignet med OnePlus 8:

Med en investering på 935 millioner i kameraudvikling over tre år, så er OnePlus på en mission om at lave verdens bedste kameratelefon. Starten på denne udvikling ser vi i OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus-telefoner

Kort om OnePlus 9-serien

Samarbejdet med Hasselblad i OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er nemlig kun begyndelse. Her har Hasselblad stået for tilpasning af farver m.m., hvor der arbejdes mod de mere naturlige farver. Derudover så har OnePlus 9 Pro fået to high-end Sony kamerasensorer, hvor OnePlus 9 kun har samme ultravidvinkel sensor.

Derudover er der topspecifikationer at finde i begge telefoner, med fx Snapdragon 888, LPDDR5 RAM, UFS 3.1 lager, 120 Hz skærm (9 Pro har LTPO-teknologi, som automatisk tilpasser frekvensen mellem 1-120 Hz) samt en ekstrem hurtig opladning.

Sammen med de to nye telefoner, så introducerede OnePlus også deres første smartwatch, OnePlus Watch. Med en utrolig skarp pris har OnePlus Watch salgsstart i april.

De bedste priser på OnePlus 9 Pro (Android) 128 GB

Opdateret 12/4 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Cect-shop
Mindstepris
5.570,-
5.570,-
Teleboxen
Mindstepris
6.949,-
6.949,-
Power
Mindstepris
6.989,-
6.989,-

OnePlus 9 Pro (Android) 128 GB udbydes af 13 udbydere. Du kan spare op til 2.354,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus 9 Pro (Android) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 13 webshops »