OnePlus 9RT nær global lancering

OnePlus 9RT har længe kun været på det kinesiske marked, men nu er den på vej ud globalt. Spørgsmålet er, om den kommer til Danmark.

OnePlus 9RT nær global lancering

I oktober lancerede OnePlus modellen 9RT i Kina, og endelig har vi fået bekræftet, at den også får en global lancering. Den indiske afdeling af selskabet lagde et indlæg ud på Twitter med beskeden: “Get ready to decode greatness. Coming soon!” og derefter ”OnePlus 9RT” i morsekode.

Flere premium-funktioner

OnePlus 9RT har Snapdragon 888 som chip, og derudover kan den prale med en AMOLED-skærm på 6,62 tommer og med alskens pomp og pragt som understøttelse af HDR10+, sRGB og DCI-P3, 120 HZ refresh rate og 600 Hz touch sampling rate.

På bagsiden sidder et triple kamera med delvis flagskibspotentiale – 50 megapixel hovedsensor og en Sony IMX766 sensor som fundament.

Derudover har den et ultravidvinkel på 16 megapixel og en klassisk makrolinse. Der er altså ingen portrætlinse med optisk zoom.

Se også: Test af OnePlus 9

Pris i mellemklasseniveau

Prisen på OnePlus 9RT lå omkring 3.300 CNY, svarende til 510 dollars, da den kom på markedet i Kina.

Globalt forventer vi os en justering til markedet, så den i Europa forventes at få en pris på 549 euro eller 4.000 kroner uden moms. Dermed kan den få en pris på niveau med OnePlus 9, som er en telefon praktisk talt på samme niveau.

Det bliver interessant at se, om 9RT overhovedet kommer til Danmark, særligt nu hvor 10 Pro er på trapperne.

Se også: Priser på OnePlus 9