OnePlus 10 Pro specifikationer afsløret

OnePlus 10 Pro er uhyre tæt på en officiel lancering - en lang række af de vigtigste specifikationer er nu præsenteret af selskabet selv.

OnePlus 10 Pro specifikationer afsløret

OnePlus har valgt at drysse informationer ud om deres nye 10 Pro. I går fik vi de første billeder af telefonen og nu har mobilproducenten givet os en række specifikationer. Der har været mange rygter om telefonen og flere af dem holder stik.

Herunder kan du se en gennemgang af de specifikationer og funktioner, som den nye 10 Pro bliver udstyret med.

Får Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform

Først og fremmest kommer 10 Pro med Android 12 0g OxygenOS 12. Som rygtet får den også Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform, som skulle give et godt boost til ydeevnen på Android-telefoner udstyret med den.

Den nye telefon får også LPDDR5 RAM og UFS 3.1 hukommelse.

OnePlus’ telefoner har altid haft fart over feltet i brugerfladen, så det bliver spændende at se, hvad Snapdragon 8 Gen 1 kombineret med LPDDR5 RAM og UFS 3.1 hukommelse giver af nye oplevelser.

Hardware fra Hasselblad?

OnePlus fortsætter samarbejdet med Hasselblad på kamerafronten. De skriver, at billedsystemet i telefonen er “Second Generation Hasselblad Camera for Mobile”. Det er uvist, om der er mere fokus på hardware denne gang og ikke kun software som på OnePlus 9 Pro.

I hvert fald har kameraet 48 + 50 + 8 megapixel og Dual OIS. Det lover uanset hvad fornuftigt for kameraet.

oneplus 10 pro

Skærm med LTPO teknologi

Som ventet får skærmen også LTPO-teknologi. Det havde forgængeren 9 Pro også. Det betyder, at den kan få variabel refresh rate på skærmen og den får op til 120 Hz refresh rate.

Skærmstørrelsen er ikke oplyst endnu, men vi forventer 6,7 tommer med 2K-opløsning.

Kraftigere oplader

Batterikapaciteten er på 5.000 mAh. Det er første gang, vi ser så høj kapacitet på en af selskabets premium-telefoner. Vi har dog set det på Nord N200 og N100. Så det er godt – vi er vilde med masser af batterikapacitet.

På opladningsfronten får vi hele 80W SuperCharge, hvilket er den kraftigste opladning på en OnePlus-telefon. Forgængeren 9 Pro havde 60W opladning og kunne lades op fra 0-100 på 29 minutter. Den havde så også lidt svagere batterikapacitet. Mon ikke vi også kan holde os under 30 minutter på en fuld opladning med 80W…

Trådløs kan man lade op med 50W og så er der også omvendt opladning til at oplade andre enheder trådløst.

Se også: Anmeldelser af OnePlus telefoner

Pris og lancering

Prisen er endnu ikke offentliggjort og der er heller ikke endeligt nyt om officiel lancering. Det rygtes dog, at den bliver vist officielt frem den 10. januar. Vi må se, om det holder vand. En lancering er i hvert fald uhyre tæt på.

Se også: Priser på de bedste OnePlus telefoner

Mere til sagen

Historien slutter ikke her. Steen Jørgensen kunne ikke slippe temaet. 4/1/2022 publicerede redaktionen en artikel omkring Officielle billeder af OnePlus 10 Pro – Læs mere her. Se også de seneste nyheder om emnet her.