OnePlus måske allerede på vej med en billigere OnePlus Nord

OnePlus ser allerede ud til at være på vej med en ny og billigere OnePlus Nord, som dog ser ud til at være til det amerikanske marked, der er blevet snydt for den første OnePlus Nord.

OnePlus måske allerede på vej med en billigere OnePlus Nord

OnePlus Nord er ikke kun navnet på OnePlus’ nye smartphone, men også navnet på hele produktlinjen. Og noget tyder på, at vi senere på året allerede får telefon nummer to i Nord-serien at se.

Det forlyder nemlig, at OnePlus arbejder på en endnu en telefon i Nord-serien til det amerikanske marked. Og det giver god mening, for den nuværende OnePlus Nord er slet ikke lanceret i USA, men kun i Europa og Indien.

I forbindelse med, at det amerikanske medie WIRED anmeldte OnePlus Nord, lyder det:

”Pei (Carl Pei, OnePlus’ medstifter, red.) fortæller mig, at en Nord-brandet telefon (ikke nødvendigvis den samme som denne), ser ud til at lande i USA senere på året, så du ikke behøver at føle dig forbigået i alt for lang tid”.

XDA-developers har også fundet referencer til en kommende mobil i kildekoden til Oxygen 10.5 i OnePlus Nord. Referencerne skulle hedde “Billie” – formentlig for Billie Eilish. Til sammenligning gik den nuværende OnePlus Nord under kodenavnet Avicii.

Det ser ud til, at den næste OnePlus Nord får det billigere og spritnye Snapdragon 690-chipset, som Qualcomm lancerede i juni. Processorens ydeevne skulle minde meget om Snapdragon 765Gs ydeevne, men der er dog tale om en nedgradering på enkelte områder.

Snapdragon 690 kører med en lidt lavere frekvens og understøtter ”kun” op til 8 GB RAM frem for op til 12 GB RAM i Snapdragon 765G. Den understøtter også lidt lavere 4G LTE-hastigheder. Til gengæld understøtter Snapdragon 690, og dermed også den næste OnePlus Nord-mobil, de globale 5G-frekvensbånd.

Det forlyder, at den næste OnePlus Nord skulle blive endnu billigere end den nuværende, som starter ved 3.399 kroner. Men det er endnu uvist, om den næste OnePlus Nord også kommer til Danmark, eller om den udelukkende er lavet til det amerikanske marked.

Læs også: Test: OnePlus Nord – der er sparet de rigtige steder