OnePlus Nord CE 5G skal hæve barren for telefoner i prisklassen

OnePlus Nord CE 5G skal hæve barren for hvor meget mobiltelefon, man får i prisklassen. OnePlus Nord CE 5G afsløres i næste måned.

OnePlus Nord CE 5G skal hæve barren for telefoner i prisklassen

Den originale OnePlus Nord var et kæmpe hit. Med friske farver, en overkommelig pris og en imponerende smartphoneoplevelse fik den overbevist os, og ikke mindst en masse kunder i butikkerne. Der er slet ingen tvivl om, at OnePlus med Nord sidste år hævede barren for de prisvenlige telefoner. Og nu vil de altså gøre det igen – denne gang med en telefon, som går under navnet OnePlus Nord CE 5G.

OnePlus administrerende direktør har været i gang på producentens forum, hvor han fortæller kort om den kommeende telefon. Og her er endnu ikke mange informationer at komme efter, men alligevel meget at se frem til.

Læs også: Test af OnePlus Nord – der er sparet de rigtige steder

CE for Core Edition

Som læser undrer du dig nok over, hvorfor OnePlus har valgt at kalde den Nord CE. Ifølge Hr. Lau står CE for Core Edition. Altså en telefon som tilbyder alt det essentielle, men til en skarp pris. Samtidig bliver der skrevet, at de med OnePlus Nord CE 5G går efter at levere en fantastisk essentiel oplevelse.

Spørgsmålet er så, hvad det “essentielle” betyder i dette tilfælde. Når vi taler om OnePlus, så kan vi forvente en skærm i høj kvalitet med høj opdateringshastighed, en hurtig og flydende brugerflade, super hurtig opladning samt en fornuftig kameraoplevelse. Rammer OnePlus rigtig med både telefon og pris, så kan dette blive en af de mere spændende lanceringer i år.

Dette kunne være en afløser for den originale Nord-telefon – og dog. For tidligere på ugen lækkede OnePlus ved et uheld produktet Nord2, hvor navnet tyder mere på en efterfølger. Derfor tror vi nærmere, at dette er en billigere telefon end Nord var.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus

q
Hvilke mystiske funktioner byder OnePlus Nord CE på?

Når OnePlus har lanceret Nord CE 5G, så kommer forbrugerne til at skulle vælge mellem Nord, N10 5G, N100 og Nord CE 5G samt producentens dyrere telefoner. Lad os håbe alle disse modelnavne ikke forvirrer forbrugerne, for lette at forstå er de ikke.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner til prisen

OnePlus Nord CE 5G præsenteres den 10. juni

Den kommende OnePlus Nord CE 5G vil blive præsenteret den 10. juni. Men inden det sker, så vil vi vide meget mere om telefonen. Inden den 10. juni vil OnePlus nemlig afsløre fire funktioner, som OnePlus Nord CE 5G byder på. Den kommer til at ske den 31. maj, den 2. juni, den 4. juni og den 8. juni. Og to dage herefter lanceres telefonen.

Det videre forløb i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 26/5/2021 publicerede redaktionen artiklen; OnePlus Nord2 – ny budgetvenlig telefon kan overraske – Den finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..