Galaxy S21-serien forventes at blive billigere

Dårligt salg tvinger angiveligt Samsung til at sænke priser på Galaxy S21-serien, der skulle være på trapperne i starten af det nye år.

Galaxy S21-serien forventes at blive billigere

Da Samsung tidligere på året lancerede Galaxy S20-serien blev de kritiseret for at hæve priserne. Dét kombineret med COVID-19 førte til et dårligt salg. Nu forbereder selskabet sig angiveligt på, at sætte priser på Galaxy S21-serien lavere.

Rygtet lyder, at det sydkoreanske selskab stadig ikke besluttet sig for de endelige priser, men at hver Galaxy S21-model kan blive op til 150 dollars billigere.

Det skal selvfølgelig tages med et gran salt, men det er ikke første gang, at det er rygtedes, at Samsung vil sænke priserne. Senest for et par uger siden antydede tipster Max Weinbach også et prisfald.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 Ultra

Forventninger til Galaxy S21-serien

Det er ikke kun de høje priser, som Samsung har fået kritik for. Også bagsidens, og dermed kameramodulets, design på Galaxy S20-serien fik én over snuden. Derfor vil Samsung til næste generation af Galaxy S-serien disk op med et nyt design, hvor ramme og kamera går ud i ét.

Der kommer tre modeller af Samsung Galaxy S21:

  • Samsung Galaxy S21 5G
  • Samsung Galaxy S21+ 5G
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Denne gang forventes der altså ikke en dedikeret 4G-udgave.

Læs også: Samsung Galaxy S21 kommer måske uden oplader og øretelefoner

Sådan ser Samsung Galaxy S21 ud

Der er allerede masser af billeder af Samsungs kommende topserie, som er baseret på rygter og informationer fra pålidelige kilder. Interessant nok, så ser alle disse koncepter utroligt ens ud.

Her kan du se designet på de tre Samsung Galaxy S21:

Samsung Galaxy S21 får en 6,2 tommer 120 Hz-AMOLED-skærm, Galaxy S21 en 6,7 tommer skærm af samme type, og S21 Ultra en 6,8 tommer skærm med adaptiv 120 Hz opdateringsfrekvens.

Lækkede informationer indikerer, at der vil være tre kameraer på Galaxy S21 og Galaxy S21+, mens Galaxy S21 Ultra ser ud til at have et mere avanceret kamerasystem med op til fem sensorer, inklusive et forbedret 108 megapixel hovedkamera og et 10x periskopkamera.

Kunder kan forvente at finde Qualcomms nyligt annoncerede Snapdragon 888 med forbedret 5G og ydelse, eller Samsungs egen Exynos 2100 indeni. På batterifronten forventes at være et 4.000 mAh batteri inde i den mindre model, 4.800 mAh i Plus-mærkevarianten og 5.000 mAh til Ultra-versionen.

Læs også: Rygter og nyeste nyt om mobiltelefoner

Galaxy S21 præsenteres måske 14. januar

Ifølge de seneste rapporter har Samsung planlagt næste Unpacked-begivenhed til at løbe af stablen allerede torsdag d. 14. januar. Begivenheden er endnu ikke officiel. Priserne på Samsung Galaxy S21-serien kender vi også først med sikkerhed til den tid.

Under arrangementet forventes det, at de vil afsløre den nye Galaxy S21-serie samt næste generations trådløse hovedtelefoner, der efter sigende skulle hedde Galaxy Buds Pro.