Samsung Galaxy S21 kommer måske uden oplader og øretelefoner

Flere nye rapporter afslører af Samsung til næste år vil gå i Apples fodspor og droppe den medfølgende oplader og øretelefoner i salgsæsken.

Samsung Galaxy S21 kommer måske uden oplader og øretelefoner

Med lanceringen af den nye iPhone 12-serie har Apple også fjernet oplader og øretelefoner æsken. Og dette gælder altså ikke kun de nye modeller, men hele Apples nuværende sortiment: iPhone SE 2020, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Og nu begynder flere sydkoreanske rapporter at dukke op, som fortæller at Samsung i deres næste flagskib vil gøre Apple kunsten efter. Det betyder altså at Samsung Galaxy S21 kunne komme uden oplader og øretelefoner.

Til lanceringen gjorde Apple et stort nummer ud af, at denne ændring var for miljøets skyld. Og det kan der måske være noget om, men mon ikke også det gavner virksomheden indtjening. Og nu hvor Apple har gjort æsken og indholdet mindre, så tør Samsung angiveligt gøre det samme.

Se også: De bedste og billigste Samsung Galaxy-telefoner

Samsung håner Apple

Disse rapporter kommer få dage efter, at Samsung har hånet Apple på Facebook, for netop at droppe oplader og øretelefoner. På Facebook delte Samsung et billede af en oplader med teksten “Included with your Galaxy”:

Samsung oplader
Der følger en oplader med til din Galaxy-telefon. Indtil videre…

Siden den første Galaxy S har Samsung inkluderet en oplader og kablede øretelefoner til deres mange Galaxy-telefoner, men det kunne være slut næste år. Fjerner man disse og gør brug af mindre kasser kan dette potentielt gavne miljøet. Mon ikke også Samsung vil have fokus på netop dette, hvis rapporterne taler sandt. Om dette gælder både flagskibe og billigere modeller siger rapporterne ikke noget om.

Læs også: Samsung Galaxy S21 lanceres tidligere – se den her

Kommer tidligere end forventet

Vi når nok det endelig svar på dette tidligere end forventet. Samsung Galaxy S21-serien skulle nemlig blive lanceret tidligere end Galaxy S-serien normalt bliver det. Vi kan forvente at se Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra lanceret allerede i januar – med eller uden oplader.

Læs også: Samsung Galaxy S21 overrasker: Her er seneste nyt

Fortsættelsen:

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 26/10/2020 rettede vi nyt fokus på sagen med fortællingen om Samsung Galaxy S21 overrasker: Her er seneste nyt – Historien kan læses her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.