Samsung Galaxy S21 lanceres tidligere – se den her

Det tyder på at Samsung Galaxy S21 kommer meget tidligere end forventet. Allerede nu er de første billeder ude af Galaxy S21 og S21 Ultra, specifikationer og mere. Se det hele her.

Samsung Galaxy S21 lanceres tidligere – se den her

Lidt af en overraskelse dukkede op i weekenden, hvor den normalt meget troværdige tipster @onleaks delte masser af informationer om Samsung kommende Galaxy S-serie. Herunder kan du se konceptbilleder af Samsung Galaxy S21 (eller Samsung Galaxy S30, hvis det bliver navnet), størrelse, specifikationer og se hvor meget tidligere den lanceres end normalt.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner

Nyt design til Samsung Galaxy S21

Størrelsesmæssigt ser der ikke ud til at ske meget med næste Galaxy S-serie, i hvert fald ikke hvis man kigger på den mindste model i series. Samsung Galaxy S21 får nemlig samme skærmstørrelse på 6,2 tommer og nærmest identiske mål på 151.7 x 71.2 x 7.9 millimeter. Den er an anelse bredere hvilket vi tænker skyldes en flad skærm – helt væk er den buede skærm.

Den ligner en Samsung-telefon forfra, men på bagsiden er der sket lidt nyt. Spørger du mig, så er det et af de pænere kameradesigns. Det tredobbelte kamera ser ud til at være en del af stålrammen, og det har vi altså ikke set før. Uden for kameramodulet sidder en enkelt LED-flash.

Herudover er der masser af rygter og gætterier, som man skal tage med et gran salt. Batteristørrelsen i den mindste model skulle være voldsomme 4885 mAh, Exynos 1000 chipset (som ser utroligt lovenede ud) og selvfølgelig 120 Hz skærmopdateringsfrekvens.

Den kommer selvfølgelig også med Android 11 og brugerfladen One UI 3.0 præinstalleret. Lige inden eller kort efter vil de første andre Galaxy-telefoner også begynde at modtage Android 11.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 FE 5G – Årets mobilkøb

Samsung Galaxy S21 Ultra med gigantisk kamera

Her er også billeder af den kommende topmodel, Galaxy S21 Ultra. Der er endnu ikke mange informationer op topmodellen, men den ser ud til at få et gigantisk kameramodul på bagsiden. Modsat de tre linser på S21, så sidder der fire på S21 Ultra. Skærmen lander et sted mellem 6,7 og 6,9 tommer, med den holepunch vi efterhånden kender Samsung for.

Den måler angiveligt 165.1 x 75.6 x 8.9mm og dermed kortere og smallere end S20 Ultra. Der har tidligere været rygter om, at Samsung ville udstyre den nye S-serie med S-Pen, men det ser ikke ud til at ske alligevel.

Se billederne af Samsung Galaxy S21 Ultra herunder.

Læs også: Dropper Samsung Galaxy Note-serien?

Kommer tidligere end normalt

Normalt lancerer Samsung deres Galaxy S-serie i februar, men dette ser ud til at ændre sig i år. Denne information kommer fra flere forskellige kilder. Angiveligt vil Samsung Galaxy S21 lanceres allerede i januar. Her forventer vi de typiske Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra. Der kommer helt sikkert flere rygter inden da, så stay tuned. Se billederne herunder, som @onleaks har lavet udfra de informationer han har opsnappet.

Hvad siger i til den? Jeg er ret vild med kameradesignet og den flade skærm.

Læs også: Android 11 med One UI 3 til Samsung Galaxy – her er nyhederne