Samsung har Ultra-store forhåbninger til Galaxy S22

Samsung satser på, at Note-entusiasterne er så tørstige efter en ny Note-mobil, at de vil skynde sig at få fingre i den nye flagskibsmodel, S22 Ultra.

Samsung har Ultra-store forhåbninger til Galaxy S22

Rygterne siger, at Samsung i første omgang angiveligt vil kunne levere omkring 30 millioner enheder af den nye Galaxy S22 serie, hvilket skulle være 20 procent mere end sidste års S21-serie.

Som med tidligere rapporter menes det, at Samsung vil læne sig kraftigt op ad basismodellen, der også er den billigste i den nye serie. Det sydkoreanske site The Elec hævder, at Samsung har til hensigt at producere 12 millioner S22-enheder. Plus-modellen vil blive produceret i 8 millioner enheder, mens Ultra-modellen skulle komme i 10 millioner eksemplarer.

S Pen forventes at øge salget

Det overrasker ikke, at den almindelige S22-model kommer i flest eksemplarer, men at S22 Ultra fylder så meget, som den gør, er overraskende.

Analysefirmaer vurderer, at S21 Ultra sidste år udgjorde 10-15 procent af det samlede S21-salg, mens Samsung altså forventer over en fordobling af andelen. Med 10 millioner enheder vil S22 Ultra stå for 33 procent af salget samlet.

Årsagen til den strategi fra Samsungs side kan skyldes, at Note-serien mere eller mindre må anses at være færdig og derfor må alle dem, der vil have en ny Note-oplevelse kigge efter S22 Ultra, der udstyres med S Pen og af mange ses som arvtageren til Note-serien.

Se også: Sammenlign priser på Samsung S22

Note er færdig

Samsung har været meget lukkede omkring den videre skæbne for Note-serien, som har haft en meget dedikeret følgeskare. Det giver dog efterhånden ikke meget mening med den serie mere.

Ultra-modellen kan til fulde leve op til Note’en kvalitet og samtidig har vi Fold-serien, som ser ud til at være det store fokus område for Samsung frem over sammen med Flip-serien og så naturligvis også S-serien.

Vores gæt er, at Samsung har trukket stikket på Note-serien.

Se også: Første indtryk og test af Samsung Galaxy S22

 

Sponseret budskab
Forudbestil Samsung Galaxy S22 (priser fra 5.599,-) hos CBB
Du får 1.000,- for din gamle mobil + Headset til en værdi af 1.699,- med på købet

Se tilbuddene hos CBB