Se OnePlus lancere Nord 2 5G og Buds Pro i dag

Se med når OnePlus i dag lancerer Nord 2 5G og Buds Pro. Det skulle efter sigende blive en meget underholdende lancering. Se trailer til lanceringen her.

Se OnePlus lancere Nord 2 5G og Buds Pro i dag

Så er det i dag OnePlus skal lave den svære to’er, som skal leve op til sidste års første telefon i Nord-serien. En telefon som vi i test gav flotte 5,5 uaf 6 stjerner. OnePlus Nord 2 5G lanceres senere i dag, sammen med et sæt in-ear hovedtelefoner, som går under navnet OnePlus Buds Pro.

Der har allerede været masser af rygter om Nord 2 5G, som OnePlus allerede har afsløret kommer med et Mediatek chipset. Der er også blevet lækket billeder og andre specifikationer. En anden ting er dog, hvordan telefon er at bruge. Og det kan vi garantere, at du også snart får vores bedømmelse af.

Læs også: OnePlus Nord 2 5G kommer med lynhurtig MediaTek-chip

Sammen med Nord 2 5G lancerer OnePlus også et sæt in-ear hovedtelefoner, kaldet Buds Pro. Med efternavnet Pro bliver der lagt op til, at disse skal konkurrere med nogle af de bedste på markedet, såsom Sony WF-1000XM4, Samsung Galaxy Buds Pro og AirPods Pro. Men mon ikke vi i typisk OnePlus-stil kan forvente, at deres hovedtelefoner bliver billigere end de andres? Buds Pro får ANC, lang batteritid og hurtig opladning.

Det hele bliver afsløret i dag, og du kan følge med.

Se OnePlus Nord 2 event her

OnePlus’ Nord 2 event sparkes i gang klokken 16:00 i dag. Og ifølge OnePlus, så skulle det blive mere underholdende end normalt. Se bare denne teaser på lanceringen:

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus

 

Opfølgning på artiklen

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 14/7/2021 publicerede vi nyheden OnePlus lancerer interaktive AR-spil til mobilen – vind Nord 2 – Læs her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..