Test af Nothing Phone 1 – her er dommen

Test af Nothing Phone 1 viser, at Nothing kommer godt ud af starthullerne med deres første telefon. Se, hvad der særligt trækker op.

Test af Nothing Phone 1 – her er dommen

Nothing phone 1 er den mest hypede telefon pt. og de første test og anmeldelser har været yderst positive. Telefonen har en dansk pris fra 3.500 kroner

Det er altså en mobil, der ligger i mellemklassen rent prismæssigt. Spørgsmålet er så, hvordan anmelderne bedømmer telefonen i test.

Specielt design

The Verge medgiver, at telefonens design adskiller sig fra de fleste andre med striber af lys på tværs af bagsiden og selvom lyset på bagisden, de såkaldte “glyffer”, som hver især har en tilsvarende alarmlyd for notifikationer kan parres med app-specifikke notifikationer, så er denne funktionalitet mok mere en gimmick end egentlig brugbar.

Engadget slår fast, at Nothing har lavet en imponerende debut med telefonen og at den er et overbevisende argument for mellemklassekøbere og alle, der ønsker en telefon, der ser anderledes ud, men som ellers leverer som forventet og håbet på andre funktioner.

Digital Trends kommer omkring skærmen og er tilfredse med 120 Hz refresh rate, der er ualmindeligt for en telefon i prisklassen, men det er dog ingen game-changer.

De ærgrer sig over, at der intet hovedtelefonstik er på telefonen, kun headset med bluetooth kan kobles til.

Se også: Hvordan er Nothing Phone 1?

Batteri skuffer – kameraet er godt for prisklassen

Batteriet rækker til en dags brug og The Verge vurderer, at Phone 1 har dårligere batteritid end andre telefoner i samme prisleje. Telefonen leveres uden en oplader, så sådan en skal tilkøbes.

Phone 1 har to kameraer på bagsiden og de fleste anmeldere siger, at kamerakvaliteten er god, ja faktisk fremragende i prisklassen. AndroidPolice er dog ikke tilfredse med billedkvaliteten i mørke omgivelser.

Se også: Køb af Nothing Phone 1