Afstemning: Budget-, mellemklasse eller flagskibsmobil?

Køber du budget-, mellemklasse eller flagskibsmobilerne? Der er mange forskelle på mobilerne i de tre klasser, ikke mindst tusinde af kroner. Hvilke køber du?

Afstemning: Budget-, mellemklasse eller flagskibsmobil?

Når man skal vælge en smartphone, skal der overvejes mange ting: batteri, skærmstørrelse, kamera-kvalitet, styresystem og andre funktioner, som kan spille en opfylde en vigtig rolle for den enkelte. Og så er der jo selvfølgelig prisen. Hvor meget skal man investere i mobiltelefonen? 1.000, 4.000 eller 10.000 kroner? Priserne spænder bredt og den er en vigtig parameter.

Normalt opdeler vi smartphones i tre klasse: budget, mellemklasse og flagskibsmobiler, også kaldet topmodeller. Herimellem kan man også finde premium budgetmobilen, premium mellemklassen og ultra-flagskibene, men lad os holde det lidt simpelt i denne omgang.

Læs også: Mellemklassemobilerne får også 5G i år

Normalt kan vi opdele budget-, mellem og flagskibsmobilerne i tre prisklasser:

  • Budgetmobil: 500 til 1.999 kroner
  • Mellemklassemobil: 2.000 – 3.999 kroner
  • Topmodel: over 4.000

Nogle gange sker der det, at mellemklassemobilerne kommer lidt over de 4.000 kroner, og samtidig kan sidste års topmodeller blive billigere end 4.000 kroner. For det meste er vi dog klar over, om det er en budget-, mellemklasse eller flagskibsmobil vi har indkøbt.

Læs også: Køb sidste års topmodeller og spar penge – Her er de bedste

De helt billige mobiltelefoner er blevet langt bedre, og ofte ser vi faktisk mellemklassemobiler arve funktioner, kameraer og meget mere fra de dyre flagskibe. Flagskibene kommer med alt det nyeste, hurtigste og vildeste hardware på markedet, som selvfølgelig giver en god mobil-oplevelse, men samtidig koster mange penge – faktisk helt op til 18.999 kroner.

Læs også: De bedste mellemklasse-mobiler

Hvilken mobil går du normalt efter: budget-, mellemklasse- eller flagskibsmobilen? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opfølgning på sagen

Næste interessante artikel i sagen. Lasse Olsen fortsatte historien. d. 5/5/2020 fulgte vi artiklen op med et indlæg om Nu kommer OnePlus’ telefoner med bloatware – Følg den videre histore her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..