Afstemning: Hvor meget mobildata er inkluderet i dit abonnement?

Der kommer hele tiden nye mobilabonnementer med endnu større datapakker på markedet. Hvor meget mobildata er inkluderet i dit abonnement? Stem i artiklen.

Afstemning: Hvor meget mobildata er inkluderet i dit abonnement?

Danskernes forbrug af mobildata stiger stødt og det samme gør mængden af data i mobilabonnementer. Stadig er der dog stor spredning af hvad teleselskaberne tilbyder, hvor nogle går helt ned til 2GB mobildata og andre har et minimum på 15GB i deres pakker.

Er man storforbruger af mobildata, så kan man flere steder få “Fri Data”. Det er sjældent helt uden loft, hvor der ved de fleste selskaber er en begrænsning på 1000GB.

Mange står ofte med en meget større datapakke end de egentlig har behov for. En der dagligt læser nyheder og scroller igennem Facebook og Instagram, har sjældent et månedligt dataforbrug over 2GB, hvor en der streamer meget video hurtigt bruger 20GB. Vi glemmer dog ofte at vi tit er forbundet til et WiFi-netværk, både i hjemme og på arbejdspladsen. Heldigvis tilbyder de fleste danske teleselskaber, at man kan logge ind på deres hjemmeside og følge med i forbruget.

Som opfølgning på en tidligere afstemning om teleselskaber, så spørger vi nu jer læsere, hvor meget mobildata der er inkluderet i jeres mobilabonnement.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere nyt i sagen

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden gik et skridt videre. 18/12/2018 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen om OnePlus 6T McLaren Edition kan købes fra i dagKlik her og læs artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.