Android 10 til Samsung-telefoner nærmer sig

Samsung er i fuld gang med at gøre Android 10 klar til en række telefoner. Snart rulles opdateringen ud i en åben beta-udgave.

Android 10 til Samsung-telefoner nærmer sig

Samsung begynder inden længe at reklamere for en betatest af deres Android 10-baserede software. I første omgang gjorde Samsung klar til den åbne betatest i Sydkorea, men nu er der fundet beviser for, at betatesten også snart er klar i både USA og Tyskland.

I Samsungs Members-app er der nemlig fundet plakater, der reklamerer for betatesten af Android 10 til Samsung Galaxy S10e, S10 og S10+. 

På plakaten der, at betatesten, udover Android 10, indeholder anden generation af Samsungs egne brugerflade, One UI 2. Der står også på plakaten, at der bliver arbejdet intenst på at få gjort en stabil udgave af Android 10 klar til de tre telefoner.

Her er plakaten:

Samsung Android 10
Samsung er snart klar med betatest af Android 10 til Galaxy S10e, S10 og S10+. Foto: Samsung

Android 10 kommer også til Note9

Samsung er derudover også gået i gang med at gøre Android 10 klar til Galaxy Note9. Ifølge GSMArena tester producenten lige nu version N960FXXU3DSJ3, der er baseret på One UI 2. Det vides ikke om Note9 også vil være en del af den åbne betatest.

Vi følger selvfølgelig med i udviklingen af Android 10 og One UI 2 opdateringen til Samsungs telefoner.

Læs også: Samsung Galaxy S10 arver nu funktioner fra Note 10