Få information om alt med Visual Lookup i iOS 17

iOS 17 får en rigtig praktisk funktion, der hedder Visual Lookup - med den kan man tage et billede af noget og så får man den nødvendige information.

Få information om alt med Visual Lookup i iOS 17

Apple kommer med funktionen Visual Lookup, der kan blive en stor hjælp for mange i hverdagen. Vi har nok alle prøvet at stå med spørgsmålstegn i øjnene, når vi for eksempel har forsøgt at afkode symbolerne på vaskeanvisningerne i vores tøj.

Men nu er der hjælp at få, så vi ikke længere behøver at stå og tøve foran vaskemaskinen og tørretumbleren.

Se også: En billig iPhone er en brugt iPhone

Visual Lookup i iOS 17

Heldigvis kan vi i fremtiden få hjælp af iOS 17, der lige nu er i betafase. Hjælpe kommer via en funktion med navnet Visual Lookup, der i den grad kan være en brugbar støtte.

Hvis den funktion er helt ukendt, så kan vi fortælle, at den giver brugeren mulighed for at samle information om motivet på et foto via forskellige applikationer som Photos, Notes, Mail eller Messages.

For eksempel kan man tage et billede af sin hund, og så kan Visual Lookup hjælpe en med at finde information om racen. I den kommende version 17 af iOS kan Visual Lookup hjælpe os med at finde du af, om den nye bluse klarer en tur i tørretumbleren eller ej.

Se også: Nyheder i iOS 17

Tag et billede og iPhone leverer informationen

Denne nyhed blev afsløret af Frederico Vittici fra MacStories on Mastodon, og den nye funktion fungerer på samme måde som med andre kategorier af motiver i Visual Lookup.

Man tager et billede af vaskeanvisningerne, trykker på ”Look up…”-linket, og så afkoder iPhonen, hvad symbolerne betyder.

Se også: Hvilke telefoner får iOS 17?

Andre apps bliver Sherlocked af Apple

Det skal dog siges, at det ikke er noget, Apple selv har skabt. Der er allerede flere andre apps til både Android og iOS, der afkoder vaskesymboler, og det er lidt en skam, at udviklerne af de apps nu bliver ”Sherlocked” (noget man kalder det, når Apple lægger en funktion ind i en af sine apps, der tidligere fungerede fremragende i en tredjepartsapp).

Ser man det fra et forbrugerperspektiv, er denne tilføjelse til en standardfunktion i iOS uden tvivl en velkommen en af slagsen, og der er helt sikkert mange, der fremover vil bruge den. Især hvis den kan føre til færre vasketøjskatastrofer med krympede trøjer og andre triste konsekvenser.