Flere fejl i iOS 15 opdaget med iOS 15.1 på trapperne

iOS 15 er fyldt med en række irriterende fejl og Apple har bekræftet og anerkendt nogle af dem - de bliver fixet med iOS 15.1.

Flere fejl i iOS 15 opdaget med iOS 15.1 på trapperne

Lanceringen af iOS 15 har ikke været problemfri. En hel del fejl har vist sine grimme ansigter.

Flere dumme fejl i iOS 15

En af de mest irriterende af dem er helt klart den, der forhindrer brugerne i at låse iPhonen op med deres Apple Watch, hvis man har ansigtsmaske på. Det bruger vi ikke så meget mere i Danmark, men i mange lande er COVID-19 stadig et kæmpe stort problem.

I visse tilfælde lykkes det ikke engang at bruge den metode til at låse op, som er blevet foreslået. Visse brugere har fortalt om en søger i kameraet, der ikke fungerer, andre at iPhone 13-telefonerne ikke reagerer på berøring.

Brugerne har også været ramt af, at telefonerne ikke vil reagere, efter at man har låst dem op med Face ID, og at mail-appen har crashet.

Se også: Billig iPhone 13 

iOS 15.1 må være lige på trapperne

Apple har allerede bekræftet, at de kender til visse af fejlene, og problemet med Apple Watch skulle blive fixet med iOS 15.1 beta 2. Den stabile version af iOS 15.1 skal være lige rundt om hjørnet.

Apple er stoppet med at signere iOS 15 for iPhone 13-brugere. Der er altså ingen vej tilbage og man kan ikke bruge Gendan på iPhone 13.

Apple kan ikke lade det være sådan i længere tid, så det tyder på, at iOS 15.1 kommer meget snart.

Se også: Nyheder om iOS 15

Mere nyt om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 30/9/2021 gik vi videre med et indlæg omkring emnet Anmeldelse af iPhone 13 Pro – pengene værd? – Klik her og læs artiklen.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om iPhone..