Galaxy S23 får stor softwareopdatering med kameraforbedringer

En softwareopdatering med mange forbedringer, fejlrettelser og nye funktioner er netop nu klar til Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra.

Galaxy S23 får stor softwareopdatering med kameraforbedringer

Har du en Samsung Galaxy S23, S23+ eller S23 Ultra kan du nu hente en ny stor softwareopdatering til din mobiltelefon. Den nye softwareopdatering til Galaxy S23-serien kommer med en hel del forbedringer og nyheder.

Se også: Laveste priser på Galaxy S23

Store forbedringer til kameraet

Der er mange forbedringer til de tre telefoner i Galaxy S23-serien i denne opdatering. Faktisk fylder opdateringen hele 2,2 GB, så vi kan anbefale at hoppe på Wi-Fi inden du starter opdateringen – medmindre dit mobilabonnement har masser af mobildata.

Vi vil ikke gennemgå alle nyhederne i den nye opdatering, men i stedet nævne nogle af de mest interessante. Det bringer os til kameraet i Galaxy S23-serien, der siden lanceringen har budt på autofokus-drillerier, som nu skulle være fikset.

Andre forbedringer til kameraet skulle forbedre behandlingen af natfotos og tilføjer en 2x zoom-mulighed til portrætfunktion i kameraappen samt en bedre HDR-behandling. Disse forbedringer kan sikre telefonerne det bedste kamera i en telefon.

Se også: Test af telefoner fra Samsung

Mere flydende animationer og bedre sikkerhed

Derudover kommer opdateringen med forbederede animationer, der skulle give mere flydende overgangsanimationer og forbedringer af den haptiske feedback i One UI.

Til sidst byder den store opdatering til Galaxy S23-serien på seneste sikkerhedsopdatering fra Google.

Du kan søge efter den nye softwareopdatering på din Galaxy S23-smartphone manuelt ved at gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Se også: Her er de Samsung-telefoner der får Android 14 og One UI 6