Prisstigning på Apple iCloud – se nye priser

Gemmer du iPhone og iPad sikkerhedskopier, fotos, video og data i Apples skylager, bliver det nu en dyrere fornøjelse. Se nye priser på iCloud.

Prisstigning på Apple iCloud – se nye priser

Apple har netop hævet priserne på iCloud, som bruges til online opbevaring af sikkerhedskopier af iPhones, iPads og andre Apple-enheder samt brugernes fotos og andre data. Prisen på iCloud-lagerplads stiger med op til næsten 30 procent.

Læs også: De 3 bedste Apple iPads i 2023

Så dyrt bliver iCloud nu

Bruger du stadig Apples gratis iCloud-abonnement på 5 GB, så har du intet at frygte – endnu. Men kan du ikke holde dig under de 5 GB, bliver det nu en dyrere fornøjelse.

Pristigninger kommer helt uden advarsel fra Apple, der kun ser ud til at tjene mere og mere på deres tjenester. Hvorfor priserne på iCloud stiger uddyber Apple desværre ikke.

Læs også: Guide til brugte iPhones

Nye danske priser på Apple iCloud

  • 5 GB: Gratis
  • 50 GB: Før 7 kroner per måned. Koster nu 9 kroner.
  • 200 GB: 25 kroner per måned. Uændret pris.
  • 2 TB: Før 69 kroner per måned. Koster nu 89 kroner.

Prisstigningerne på iCloud træder i kraft fra næste måned.

Et alternativ til iCloud?

Med disse prisstigninger på iCloud kunne det måske være fornuftigt, at kigge på et alternativ. Man finder ikke et alternativ til sikkerhedskopier af iPhone og iPad, men disse bør – for de fleste – kunne være på de 5 GB gratis iCloud.

Fotos, video, dokumenter og andet data behøver ikke blive gemt i iCloud. Her kan man blot finde et alternativ. Som for eksempel Google Fotos/Drev, Dropbox, Microsoft OneDrive, Box og mange andre.

Der kan være en hel del at spare om året på skylageret, hvis man skifter fra iCloud.

Se også: Find laveste priser på iPhone