Stor opdatering til Google Pixel-telefoner med nye funktioner

Stor softwareopdatering er på vej ud til Google Pixel-telefoner i Danmark. Blandt nyhederne er registrering af bilulykke, batteribeskyttelse og mere.

Har du allerede en Pixel-telefoner fra Google eller overvejer du at købe en, er der gode nyheder til dig. Google er nu klar med en stor softwareopdatering, der kommer med både rettelser og en hel del nye funktioner.

Se også: Se laveste priser på Google Pixel-telefoner

Pixel-telefoner bliver endnu bedre med ny software

Google begyndte langt om længe at tilbyde deres Pixel-telefoner sidste år i Danmark, da de præsenterede den nye Pixel 7-serie. Fornylig lancerede Google også den billigere Pixel 7a herhjemme, og senere i år forventes også de kommende Pixel 8 og Pixel 8 Pro at blive lanceret herhjemme.

Pixel-telefonerne er specielt kendt for to ting: Deres gode kameraer og hurtige softwareopdatering. I denne omgang er det den sidste del, hvor Google deler spændende nyt. En stor softwareopdatering er i skrivende stund på vej ud til danske Pixel-telefoner, der kommer mere flere nye funktioner. Vi tager et kig på dem nedenfor.

Læs også: Test af Google Pixel 7 Pro

Sikkerhedstjek og nøddeling

Ved hjælp af Google Assistant kan du nu fortælle din Pixel-enhed, at du vil starte nøddeling med dine nødkontakter, eller konfigurere et sikkerhedstjek, hvis du føler dig usikker. Hvis du ikke besvarer sikkerhedstjekket, vil dit Pixel-produkt automatisk advare dine nødkontakter og dele din placering i realtid.

Car Crash Detection og deling i nødsituationer

Funktionen Car Crash Detection kan registrere, hvis du har været involveret i en bilulykke og dele din placering i realtid med dine nødtjenester og nødkontakter.

Car Crash Detection er dog i mange situationer overflødig i Europa, da alle biler fra og med 2018 er desuden udstyret med eCall, der er 112-baseret nødopkald fra din bil. eCall opretter automatisk forbindelse til den nærmeste alarmcentral ved ulykker via både telefon og datalink.

 

Filmlignende baggrundsbilleder

Ved hjælp af Googles AI kan Pixel nu forvandle dine 2D-baggrundsbilleder til dynamiske 3D-scener, der giver en filmlignende oplevelse.

Håndfri timer i kameraet (Pixel 6 og nyere)

Træt af at løbe frem og tilbage for at fange det perfekte billede med selvudløseren? Håndfri fotografering og selfies bliver markant nemmere med den nye opdatering i Pixel. Ræk blot hånden op, og din Pixel-enhed tager billedet for dig.

Smart Home-hjemmepanel

Nu bliver det endnu nemmere at styre dit smarte hjem. Ved hjælp af Google Home-appen kan du kontrollere og indstille dine smartenheder direkte fra din låseskærm.

Adaptiv opladning

Forlæng batteriets levetid på dit Pixel-produkt med Adaptive Charging, der bruger Googles AI til at forudsige længden af en opladningssession baseret på dine tidligere opladningsvaner – og sørger for, at dit produkt klart, når du skal bruge det, ved at lade langsomt op til 100 procent en time inden den forventede afslutning på opladningen.

Du kan også se en demonstration af funktionerne i videoen øverst i artiklen.

Se også: Se nyeste test af mobiltelefoner