Google Pixel 8: Se de første specifikationer og billeder

De seneste rygter, specifikationer og billeder af Pixel 8 giver os et godt indtryk at de to kommende Google-telefoner. Læs seneste nyt om Google Pixel 8 her.

Google Pixel 8: Se de første specifikationer og billeder

Med Pixel 7-serien officielt lanceret herhjemme er der slet ingen tvivl om, at Googles kommende Pixel 8-serie også kommer til Danmark. Her tager vi et kig på de seneste rygter om specifikationer, billeder og lanceringsdato.

Se også: Sammenlign priser på Google-telefoner

Google håber at kunne gentage succesen fra sidste års Pixel 7-serie med de kommende Pixel 8 og Pixel 8 Pro – og det ser da lovende ud, efter et kig på de seneste rygter om de to telefoner. Google Pixel 8-serien kommer med forbedret design, hurtigere ydeeevne – og mon ikke også et forbedret kamera er i vente.

Designet på Pixel 8 og 8 Pro

Fælles for Pixel 8 og Pixel 8 Pro er, at de vil have et mere ergonomisk og behageligt design. De får begge mere afrundede rammer og hjørner, hvilket gør dem rarere at holde i hånden.

Lige som Pixel 7 kommer Pixel 8 med en flad skærm. Pixel 8 Pro kommer lige som Pixel 7 Pro med en buet skærm, men mindre end den nuværende model. Det tyder på, at de fleste producenter er ved at gå væk fra de buede skærm, der først blev introduceret i 2015 af Samsung med deres Galaxy S6 Edge-telefoner.

Pixel 8 Pro vil også byde på lidt forbedringer til kameradesignet på bagsiden. I Pixel 7 Pro er bagsidens kameraer delt op i to, hvor telefotokameraet er adskilt fra resten. Med Pixel 8 Pro vil de være samlet under samme glas.

Nyt chipset med bedre ydeevne

Med Pixel 7-serien introducerede Google en ny og meget forbedret version af deres eget Tensor-chipset, Tensor G2. Med Pixel 8-serien gør Google klar til endnu en ydelsesforbedring.

Pixel 8 og Pixel 8 Pro vil være udstyret med en ny Tensor G3, der er bygget på en 3nm teknologi. Her forventes udober bedre ydeevne og reduceret strømforbrug.

Og nu er det jo en Pixel-telefon, så mon ikke også de to telefoner vil byde på et endnu bedre kamera? Pixel 7 og 7 Pro har allerede et af de allerbedste kamera på markedet.

Hvornår kommer Google Pixel 8-serien?

Google Pixel 8-serien forventes lanceret til oktober, men allerede til udviklerkonferencen Google I/O regner man med, at Google vil vise den frem. Google forventes også at lancere den længeventede foldbare Google Fold samt et nyt smartwatch i år.

Se også: Test af mobiltelefoner