Apple retter flere fejl i iOS 13 med ny opdatering

Apple må nu endnu en gang sende en opdatering ud, der skal rette fejl i iPhonens styresystem, iOS 13.

Apple retter flere fejl i iOS 13 med ny opdatering

Apples nye iOS 13-styrestystem har taget masser af gode ting med sig. Gode grafiske opdateringer, bedre ydelse, mørk til stand og meget mere. Desværre har der også sneget sig nogle ret uheldige fejl med i softwaren, hvilket Apple nu vil rette med version 13.1.1.

iOS 13 har ikke engang været ude i to uger, men har allerede modtaget to opdateringer med fejlrettelser. Den nyeste opdatering lover at få styr på flere ting, blandt andet batteritid og et uheldigt sikkerhedshul, når der bruges tredjeparts tastatur.

Sikkerhedshullet, som Apple allerede har advaret imod, gør det muligt, når der bruges et tredjeparts tastatur, at sende informationer videre uden tilladelse. Det er tastaturer som fx SwitftKey, Grammerly og Google Gboard. Det hul bliver nu lukket med iOS 13.1.1.

Har du oplevet ringere batteri efter iOS 13, så bliver det forhåbentlig også rettet i denne opdatering. 

The Verge skriver desuden, at iOS 13 har givet et helt andet problem, hvor telefonen sommetider mister dataforbindelse, helt uden at indikere det via signalstyrke- og forbindelse ikonerne. Dette problem bliver åbenbart ikke rettet i denne opdatering. Dette kræver en genstart af mobilen, for at få data til at virke korrekt igen.

Apple iOS 13
iOS 13.1.1 ruller ud nu og retter flere fejl i iPhone-softwaren. Foto: Mobilsiden

iOS 13.1.1 er klar til installering

Opdatering er klar til at blive installeret på iPhones, der er kompatible med iOS 13, nu.

Læs også: Skal du vælge iPhone 11 eller 11 Pro?