Apple iPhone SE: Dansk pris og tilgængelighed

Apple lancerer sin billigste iPhone nogensinde med den lille iPhone SE. Få prisen her og se hvornår du kan bestille den.

Apple iPhone SE: Dansk pris og tilgængelighed

Det lå i kortene, Apples lille iPhone 5S forblev længe en favorit hos dem der foretrækker en kompakt smartphone. Til dem har Apple udgivet den fikse iPhone SE, der arver design fra den lille 5’er men nu kommer med opdateret hardware.

Den ligner sin aldrende forgænger til punkt og prikke, med undtagelsen af en ny rosengulds farve lig den Apple introducerede med iPhone 6S.

Det er i maskinrummet at iPhone SE vil imponere. Her får du samme stærke A9 processor som i iPhone 6S modellerne, samt et stærkt 12 megapixel kamera med 4K og 240 fps slow-mo optagelser.

Eneste savn du vil bemærke i forhold til den dyrere iPhone 6S, er udeladelsen af 3D-Touch funktioner og designet med det større display.

Se også: Apple iPhone SE – en kraftig mini-iPhone

apple iphone SE
Du vil kunne kende iPhone SE på den nye farve: rosenguld. Foto: Apple

Billigste nye iPhone nogensinde

Mest bemærkelsesværdigt i Apples nye udgivelse er dog prisen. iPhone SE vil debutere ved 3.699 kroner for 16GB, mens 64 GB varianten løber op i 4.599 kroner.

Dermed er iPhone SE den billigste iPhone-model Apple nogensinde har introduceret, og underbyder den hedengangne plastik iPhone 5c debutpris på 4.599 kroner med næsten tusinde kroner.

Prisen nærmer sig den afgående iPhone 5S, som i dag kan erhverves fra små 2.700 kroner med 16GB lager.

Apple iPhone SE kommer i de fire iPhone-farver: sølv, guld, spacegrey og rosenguld.

Læs også: iPhone SE og iPad Pro-event: Her er alle nyhederne

Debut i april, forsalg i marts

Inden du hiver dankortet op af lærredet, må du vente lidt endnu. Apple oplyser, at forsalget på iPhone SE først vil debutere den 29. marts på selskabets hjemmeside, med levering på et, endnu uoplyst, tidspunkt i starten af april.

Få den bedste pris på Apple iPhone SE på mobilpriser.dk