Der er nu 293 fitness- og træningsøvelser på Apple Fitness+

Apples Fitness+ byder nu brugerne på intet mindre end 293 forskellige fitness- og træningsøvelser, som i kombination med Apple Watch måler din træning.

Der er nu 293 fitness- og træningsøvelser på Apple Fitness+

Apple Fitness+ blev lanceret i tilbage i december 2020 og byder nu, kun en månedstid efter, på næsten 300 forskellige fitness- og træningsøvelser. Og der kommer hele tiden nye øvelser til.

Apple har løbende tilføjet nye træningsøverlser til Fitness+, som nu er tæt på at runde 300 forskellige øvelser i alt. De nyeste tilføjelser er 26 nye Fitness + -træninger, der dækker alle videokategorier, som inkluderer cykling, styrke, yoga, HIIT, coretræning, dans, løbebånd, mindful cool down og roning. Alt i alt er der nu 293 forskellige øvelser tilgængeligt på Fitness+.

Læs også: Apple lancerer ny fitness-tjeneste, Apple Fitness Plus

Kræver et Apple Watch

Fitness+ er designet omkring Apples smartwatch, Apple Watch, som i kombination med træningen på skærmen og guidede træningsprogrammer, måler  din bevægelse, træningslængde, forbrændte kalorier, puls og meget mere. Der er et stort udvalg af træningskategorier og forskellige trænere at vælge i mellem,  som er specialister på deres felter og arbejder sammen som et team for at designe og skabe fremragende fitnessindhold.

Se også: Nyheder og wearables og smartwatches

I USA koster Fitness+ 9,99 dollars om måneden eller 79,99 dollars om året. Hertil kan der være seks familiemedlemmer inkluderet. Fitness+ er også med i Apples nye Apple One-abonnement, hvor Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ og 2TB iCloud-lagerplads er inkluderet for 29,99 dollars per måned.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches

Apple Fitness+ og Danmark?

Der er endnu ikke noget nyt om, hvornår Fitness+ kommer til Danmark, men vi har netop hevet fat i producenten, som forhåbentlig kan give en update.

Se også: Nyheder om apps til iPhone og Android