Fire forbedringer til Googles videoopkalds-app, Duo

Videoopkald er mere populære end nogensinde før. Nu opdaterer Google deres Duo-app med nye funktioner med video i bedre kvalitet.

Fire forbedringer til Googles videoopkalds-app, Duo

Videoopkald har længe været en populær måde at kommunikere på, og med coronavirussen er brugen intensiveret. Der findes mange forskellige videoopkalds-apps, hvor Googles bare er en af dem.

Duo er let at komme i gang med og virker til både Android og iPhone, og var i starten er meget simpel videoopkalds-app, men har senere hen fået tilføjet gode funktioner, som hele familien kan nye godt af.

Duo bliver jævnligt opdateret nye funktioner, og nu er Google klar med fire nye. Her er der bedre videokvalitet, automatisk billeddeling, mulighed for flere deltagere og flere muligheder for at sende personlige videobeskeder.

Læs også: Bevar kontakten: 5 gode og gratis apps til videoopkald

Sikre videoopkald i bedre kvalitet

Duo er “end-to-end” krypteret, og Google foretager konstant optimeringer for at sikre, at videoopkald er i god kvalitet og stabile. Duo bruger allerede kunstig intelligens til at reducere afbrydelser i lyden, og i den kommende uge er Google klar med en ny video-codec-teknologi, som skal forbedre videoopkalds-kvalitet og pålidelighed, selv når internethastigheden er langsom. Herunder ses Googles nye AV1-codec i sammenligning med nuværende:

Læs også: Google lancerer nu appen Duo: Videochat gjort simpelt

Automatisk billeddeling til video-deltagere

Måde vi samles på har ændret sig, men med videoopkald skaber vi stadig minder med familie og venner, hvor alt fra dagligsting til fødselsdage deles via mobilen. En ny funktion i Google Duo gør det let at dele minderne med deltagere i et videoopkald. Her tager man et billede, som automatisk kan deles med alle i det pågældende opkald. Herunder kan du se hvordan det virker:

Plads til flere deltagere i videoopkald

De seneste fire uger er antallet af videoopkald i Google Duo ottedoblet. Tidligere har Duo haft plads til maksimum 8 deltagere i et fælles videopkald, men med seneste opdatering er der nu plads til fire ekstra, på både Android og iOS. Google har endda planer om at udvide de 12 til flere i fremtiden.

Flere muligheder med personlige beskeder

Duo gør det nemt at sende personlige video- og lydbeskeder, når modtageren ikke er tilgængelig. I løbet af det sidste år har Google tilføjet endnu flere måder at dele et hurtigt øjeblik, fra fotos til enkle noter med tekst eller doodles. De sidste par uger har brugere af Duo sendt 180 procent flere beskeder, med en stigning på 800 procent i regioner, der især er påvirket af at skulle holde afstand. Med de personlige beskeder man kan sige “Jeg savner dig” eller “Jeg tænker på dig” ved hjælp af en af ​​nye AR-effekter. Inden længe bliver beskederne automatisk gemt i Duo, i stedet for at de som nu udløber efter 24 timer.

Læs også: Disse 10 streamingtjenester med video og film kan prøves gratis

Læs også: Nu kan du sende billeder med Google Duo