Google tester reaktioner på SMS’er fra iPhones

Google siges at være i fuld gang med at tester reaktioner på beskeder sendt fra iPhone i Google Messages-appen.

Google tester reaktioner på SMS’er fra iPhones

I sidste måned søsatte Google en kampagne med navnet #GetTheMessage, der har til formål at overbevise Apple om at understøtte RCS-chat på iPhones. Googles forsøg resulterede ikke i det store, og mindre end en måned senere sagde Apples CEO Tim Cook til en journalist, at han burde købe en iPhone til sin mor, hvis han havde problemer med at sende videoer af høj kvalitet til sin mors Android-telefon.

Googles forsøg på at forberede chat-funktionaliteten mellem Android- og iPhone-brugere bliver endnu tydeligere med den nyeste funktion, de er begyndt at teste. Reddit-brugeren u/Jabjab345 har opdaget, at Google Messages-appen er begyndt en test, hvor man kan reagere på beskeder sendt fra en iPhone.

Se også: De bedste telefoner til chat

Kan svare på beskeder med emojis

Når en Android-bruger reagerer på en SMS fra en iPhone-bruger, får de iPhone-brugeren en besked med den emoji, der blev brugt som reaktion på beskeden.

Det er sådan i dag, at en iOS-bruger kan reagere på SMS-beskeder, som en Android-bruger har sendt, hvilket viser sig som en besked med den pågældende emoji sammen med den besvarede besked.

Google har gjort sådan, at deres Messages-app ved, hvilken besked reaktionen hører til, og viser emojien ved siden af selve beskeden. At kunne svare på beskeder med emoji-reaktioner er vigtigt for mange og det er derfor, Google på det seneste har arbejdet så målrettet på at give brugerne muligheden.

Se også: Mobilabonnement med fri sms

Google Messages med RCS og i iPhone iMessage

Det er egentlig ikke noget nyt at reagere på en besked med en emoji. Masser af crossplatformstjenester som WhatsApp, Telegram, Messenger, Skype, Teams og Instagram supporter reaktion med en emoji. Der er dog stadig mange, der foretrækker at bruge telefonens standardapp til beskeder.

For Android er det Google Messages med RCS, og i iPhone er det iMessage.

Funktionen er endnu ikke blevet bekræftet af Google, men alt peger på, at funktionen er lige på trapperne.