Her er den mulige dato for Apples iPhone-event

Apples tidligere events i september giver en god idé om, hvornår vi kan forvente, at Apple løfter sløret for de tre kommende iPhones.

Her er den mulige dato for Apples iPhone-event

Apple har endnu ikke givet lyd fra sig omkring den ventede event, der traditionen tro vil finde sted i september. Det har foranlediget en masse spekulationer om, hvilken dag Apple mon kommer til at markere sit 10 års iPhone-jubilæum.

Læs også: iPhone 8 kommer i tre farver og i et stærkt begrænset antal

Twitter-tipsteren Steve Hemmerstoffer, måske bedre kendt under navnet OnLeaks, har modtaget et større regnestykker fra en bruger på Twitter. Vedkommende har nemlig gjort et kvalificeret forsøg på at gætte datoen, hvor først og fremmest hvornår Apple udsender invitationen til sin event, men vigtigst af alt hvornår selve eventen så finder sted.

På billedet, som kan ses ovenfor, er der taget udgangspunkt i sidste års to Apple-events i september måned. De sidste to år har Apple udsendt en invitation enten den sidste mandag eller torsdag i august måned, og det giver altså mulighederne mandag den 28. august eller torsdag den 31. august for udsendelsen af dette års invitation.

I 2015, hvor det var den sidste torsdag i august, fandt eventen sted 13 dage efter: onsdag den 9. september. I 2016, hvor Apple inviterede til sin event den sidste mandag i august, var der event 9 dage senere: onsdag den 7. september.

Det ser altså ikke ud til, at datoerne spiller den store rolle, men derimod ugedagene. Derfor må det anses som værende ret sandsynligt, at Apples event finder sted endnu en onsdag. I år falder det på dagene onsdag den 6. september og onsdag den 13. september.

Læs også: Sådan kan iOS 11 komme til at fungere i iPhone 8

I regnearket er det onsdag den 6. september, der er vurderet som værende den mest sandsynlige dato. Det skal højst sandsynligt ses i lyset af, at Apple de sidste tre år har holdt datoen så tæt på starten af måneden som muligt – altså valgt den første onsdag i september måned.

Det bedste bud er derfor, at Apple inviterer til event mandag den 28. august og holder event 9 dage senere onsdag den 6. september.

Hvad kommer de tre iPhones til at hedde?

Apple lancerer med al sandsynlighed tre iPhones: en speciel model med en helt ny formfaktor og en 5,15” stor OLED-skærm, der dækker hele fronten, og så to normale modeller med de sædvanlige skærmstørrelser på 4,7” og 5,5”. Alle modeller vil have en glasbagside og trådløs opladning, peger rygter på. Der er dog stor uvished omkring navnene – noget som Mobilsidens læsere også er uenige omkring.

Læs også: Hvad bliver navnet på den specielle iPhone? [AFSTEMNING]

På en blog er en teori omkring navnene for nyligt gået på, at Apple næppe kunne finde på at kalde de to normale iPhones for iPhone 7s og 7s Plus, da Apple kun tilføjer s’et på bag numrene, når Apple genbruger sidste års design og kun opgraderer mekanikken. De to iPhones med glasbagsiderne er en for stor opdatering til, at de vil blive kaldt iPhone 7s og 7s Plus, lyder det.

Bud på navnene er ifølge hjemmesiden derfor:

  • iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone 8 Pro eller
  • iPhone, iPhone Plus og iPhone Pro

Efterfølgende om temaet

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 8/8/2017 fulgte vi op med sagen om 5. generations Apple TV kan understøtte 4K og HDR – Den kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..