Nu er Coronapas-appen klar til download

Nu er Coronapas-appen klar til download. I første omgang til iPhone og senere til Android. Coropas-appen kan anvendes i både Danmark og udlandet.

Nu er Coronapas-appen klar til download

Opdatering: Artiklen er opdateret med link til Coronapas-appen til Android.

Endelig er Coronapas-appen klar til download. I Coronapas-appen kan man oplysninger om vaccinationsstatus, testsvar og tidligere smitte. Se hvor du kan hente den.

Siden februar er der blevet arbejdet intensivt på Coronapas-appen, som nu endelig er klar til download. Efter de sidste test er appen blevet godkendt til udgivelse i appbutikkerne. Coronapas-appen er allerede nu klar til download på Apples App Store og er senere i dag klar til download i Play Butik til Android.

Læs også: Coronapas-appen er snart klar – sådan ser den ud

Brug Coronapas-appen i Danmark og udlandet

Coronapas-appen er udviklet således, at den vil kunne bruges i både Danmark og udlandet. I appen kan man skifte mellem to profiler, hvor kun de nødvendige informationer oplyses. Derved kan appen bruges til at dokumentere et gyldigt coronapas i både Danmark og ved rejser i EU.

Og den lander i rette tid. Coronapas-appen skal gøre det lettere for danskere at rejse mere frit på tværs af landegrænser. Der arbejdes i EU samtidig på, der sikres anerkendelse af de nationale coronapas-løsninger. Borgernes sundhedsdata lagres desuden ikke centralt.

Læs også: Bliv klar til sommerferien med mobilen 

Hent Coronapas-app til iPhone og Android

Coronapas-appen er klar til download til iOS i Apples App Store. Coronas-appen er nu også klar til Android-telefoner i Google Play.