Nu kan du spille Nintendo 3DS-spil på din iPhone

Folium er en den første Nintendo 3DS-spilemulator til iOS. Den gør det muligt at spille Nintendo 3DS-spil på mobilen. Nu er emulatoren tilgængelig i App Store.

Nu kan du spille Nintendo 3DS-spil på din iPhone

Folium er en ny emulator til iOS, som understøtter Game Boy Advance-, Nintendo 3DS- og Nintendo DS-spil.

Appen er nu udgivet i Apples App Store og koster et engangsbeløb på 39 kroner. Appen kan køre på iPhones, der kører iOS 15 eller nyere.

Se også: De bedste spilemulatorer til iPhone

Kan køre på flere Apple-enheder

Folium er designet til iPhone, men den kan også køre på andre Apple-enheder. Det kræver bare, at de som minimum kører iPadOS 15, visionOS 1 eller macOS 12.

Det er først i 2024, at Apple er begyndt at tillade emulatorer til retrospil i App Store. Det giver iOS-brugere mulighed for at spille en lang række klassiske konsolspil, herunder dem, der er udviklet til Game Boy, PSP og mange flere.

Men ingen af de hidtil tilgængelige spilemulatorer til de nyeste iPhones har understøttet Nintendo 3DS-spil – før nu. Folium understøtter emulerede Game Boy Advance-, Nintendo 3DS- og Nintendo DS-spil. Der medfølger ingen spil, så dem skal brugerne selv skaffe.

Se også: Klimavenlige iPhones er brugte iPhones

Understøtter controllere til spillene

Ligesom andre emulatorer til retrospil til iOS understøtter Folium en lang række tredjepartscontrollere. Disse omfatter Nintendo Switch Joy-Cons og Pro Controller, PlayStation DualShock og DualSense samt Xbox Series og Series X.

Selvom appen er specielt designet til iOS 15 og nyere, kan Apple-enheder, der kører mindst iPadOS 15, visionOS 1 eller macOS 12 (på Apple chips), også downloade Folium.

Se også: Top 5: De absolut bedste iPhones