Apple snupper tilsyneladende Xbox-ingeniører til egen konsol

Rygte siger, at Apple prøver at fiske Xbox-ingeniører over til selskabet med henblik på at udvikle en egen konsol eller gøre Mac bedre til gaming.

Apple snupper tilsyneladende Xbox-ingeniører til egen konsol

Det er allerede kendt, at Apple ser gamingmarkedet som et rigtig godt sted at tjene penge. Selskabet har jo sit Apple Arcade med abonnementstjeneste, hvor gamere for en fast månedspris får adgang til en række spil uden reklamer eller in-app køb og uden at skulle betale noget ekstra.

Gaming kan blive det næste store for Apple

Næste spørgsmål er imidlertid, om Apple kan være i gang med et udvikle en egen konsol. Ifølge Jez Corden fra Windows Central kan det være sådan. I Xbox Two-podcasten fortæller han om rygter, som han personligt har hørt om, hvor Apple er ude med fiskesnøren for at få fat i Xbox-ingeniører, som de vil ansætte til at hjælpe med udviklingen af en Apple-konsol.

Corden nævner dog, at kildematerialet bag rygtet er noget tyndt, så det er nok en god idé at tage det hele med et gran salt. Men muligheden er der for, at Apple ser dette som en ny mulighed for at tjene nye penge.

Se også: Fede spil til PC og konsol i 2022

Forbedring af Mac til gaming

Vi har tidligere hørt ret vilde rygter om, at Apple kunne komme med en Mac, dedikeret til gaming, men det er endnu ikke blevet til noget konkret produkt.

Det er også en mulighed, at Apple ansætter Xbox-ingeniører for at hjælpe selskabet med at gøre Mac-computerne mere gamingvenlige.

Apples Mac-computere har nemlig aldrig været kendt for at være velegnede til gaming. Det er ikke umuligt at spille på dem, men det er absolut ikke det samme som at spille på en god gaming-PC.

Ved at ansætte folk, der har arbejdet med Xbox, kan Apple måske gøre oversættelsen af kode i Windows- eller Xbox-spil til Mac bedre. Det ville kunne gøre udviklere mere interesserede i at lancere sine spil på macOS-platformen.

Se også: Hurtig bredbånd til gaming

Efterfølgende nyt om sagen

Den videre fortælling kunne ikke ties. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 9/12/2021 havde redaktionen fokus på nyheden om Apples første Mixed Reality-headset vil fokusere på spil – Følg den videre histore her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om gaming..