Her er PlayStation 5-spillet, der har taget alle med storm

Et nyt spil til PlayStation 5 (og PC) har taget både anmelderne og spillerne med storm. Spillet hedder Deathloop, og er måske årets største spiloverraskelse.

Her er PlayStation 5-spillet, der har taget alle med storm

Flere gange siden lanceringen af PS5 har Sony fremvist dele af spillet Deathloop frem, uden den store begejstring fra publikummet. Nu er Deathloop fra Arkane Studios ude, og har du en PlayStation 5 eller PC, så bør du nok overveje det. Deathloop er lidt af en overraskelse og bliver taget vel imod verden rundt.

Se også: Disse store spil kommer til PlayStation 5 i 2022

Hvad er Deathloop?

Bag Deathloop står Arcane Studios, som er en fransk spiludvikler. Måske kender du ikke Arcane, men du kender nok nogle af deres spil: Dishonored, Prey og Bioshock. Og lidt af stemningen fra sidstnævnte har Arcane taget med i Deathloop.

Deathloop foregår i 60’erne i et både retro og futuristisk miljø. Helt enkelt forklaret, så handler spillet om at komme ud at en endeløs cirkel, hvor hovedpersonen Colt Vahn dør gang på gang og vågner op på den samme strand. Hver dag vågner man igen og skal finde nye ledetråde og dræne otte onde ledere, der har skabt tidslommen Colt befinder sig i.

I spillet kan man vælge at snige sig rundt og henrette fjenderne lydløst eller man kan gå ind med “guns blazing”. Valget er op til den enkelte. Det er anderledes, flot og medrivende.

Læs også: Disse spil til PlayStation 5 har 120 fps

Deathloop scorer topkarakter i anmeldelser

Vi har været en tur forbi de største internationale gamingsites, som har anmeldt Deathloop. Og det er lige så begejstrede som vi er. Læs med her:

IGN: Der er intet spil som Deathloop

IGN skriver om Deathloop:

Trods sin tilsyneladende uendelige kompleksitet er Deathloop et af de mest selvsikre spil, jeg nogensinde har spillet. Arkane Studios har skabt en verden bestående af idéer, der er forbundet af meningsfulde forbindelser; tid påvirker rummet, rummet påvirker taktikken, og taktikken påvirker loadouts. Dets unikke, højkonceptuelle idéer omkring tidsløjfer og ikke-lineært efterforskningsarbejde er implementeret med elegance, hvilket gør, at systemerne føles ubesværet at navigere i, lære af og i sidste ende mestre. Deathloop er et nyt højt vandmærke for Arkane og udviklere af lignende spil at stræbe efter, og det er et spil som intet andet.

Deathloop får i anmeldelsen 10 ud af 10.

PC Gamer: Underholdende stealth shooter

PC Gamer skriver om Deathloop:

Et tankevækkende svar på Dishonored-serien, som i sig selv er en underholdende stealth-shooter, men det er multiplayer-invasionerne, der får Deathloop til at synge.

Deathloop får i anmeldelsen 89 ud af 100.

Eurogamer: Nok Arcanes bedste spil

Eurogamer skriver om Deathloop:

Et genialt tidslomme-shooter, der giver Dishonored’s bedste tricks og teknikker flere muligheder for at stråle.

Deathloop får topkarakter hos Eurogamer.

Gamespot: Mesterklasse

Gamespot skriver om DeathloopDeathloop er et spil, hvor observation og dynamisk tænkning går hånd i hånd med at skyde gorillaer i ansigtet og knække halsen på dem … det leverer bombastisk spænding og voldsomme drab, med intelligens og elegance i lige høj grad.

Deathloop får her 10 ud af 10 i test.

Og disse rosende ord om Deathloop fortsætter rundt til andre sites. Her på mobilsiden.dk nyder vi også Deathloop og kan roligt give det en varm anbefaling.

Læs også: Nu kommer der en ny udgave af PlayStation 5

Her kan du købe Deathloop

Deathloop fås til PC og PlayStation 5. Det kan købes som fysisk kopi eller digitalt i PlayStation Store, Bethesda.net og Steam. Standardudgaven koster 519 kroner i PS Store.