Disse store spil kommer til PlayStation 5 i 2022

PlayStation Showcase 2021 gav et indtryk af God of War: Ragnarok ,Spider-Man 2, Star Wars: Knights of the Old Republic og et Wolverine -spil.

Disse store spil kommer til PlayStation 5 i 2022

I sidste uge løb PlayStation Showcase 2021 af stablen, hvor der blev fremvist en række store spilnyheder, der er på vej til PlayStation 5. Blandt nyhederne var en trailer til det ventede God of War: Ragnarok. Sony afslørede og et Spider-Man 2 spil, en genindspilning af klassikeren Star Wars: Knights of the Old Republic samt et nyt Wolverine -spil.

Herunder kan du se en kort gennemgang af de kommende spil til PlayStation 5.

Læs også: Du kan måske først købe en PS5 eller XSX i 2023

God of War: Ragnarok

Sonys Santa Monica Studio til næste år klar med en efterfølger til spilserien God of War, hvor Kratus og sønnen Atreus fortsætter deres tur gennem den nordiske mytologi. Atreus er blevet ældre og fjenderne større. God of War: Ragnarok skulle egentlig have været ude i år, men blev på grund af COVID-19 forsinket til 2022. Der er endnu ikke en lanceringsdato.

Spider-Man 2

Det første Spider-Man spil til PlayStation blev en stor succes, og nu gør Peter Parker og Miles Morales klar til nye eventyr i Spider-Man 2. Spillet kommer eksklusivt til PS5 og vil selvfølgelig byde på imponerende grafik.

Star Wars: Knights of the Old Republic

PlayStation Showcase 2021 blev åbnet af denne nyhed. Det klassiske Star Wars-spil Knights of the Old Republic bliver genindspillet til PlayStation 5. Udover at det kommer til PS5, så ved vi ikke mere endnu.

Wolverine

Spiludvikleren Insomniac har gjort det godt med Spider-Man og gør nu klar til at gå ombord i et Marvel-univers. Det blev nemlig afsløret, at der er et spil baseret på Wolverine på vej. Spillet skulle angiveligt bare hedde “Wolverine.

GTA V til PS5

Godt nok er det ikke nogen nyhed, at Grand Theft Auto V kommer til PlayStation 5. Nyheden er derimod at spillet udkommer til marts næste år. Spillet blev originalt udgivet i 2013 og er stadig en kæmpe succes. Sammen med GTA V til PS5 følger også GTA Online.

Læs også: Guide: De 5 bedste headsets til PlayStation 5

Flere andre store spiltitler på vej til PS5

2022 ser ud til at blive et rigtig godt år for PlayStation 5-spillekonsollen. Udover de ovenstående fem spil, så kommer der også Call of Cuty: Vanguard, Far Cry 6 og Battlefield 2042 i slutningen af 2021, og næste år kommer Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West og mange andre.

Hvilket spil glæder du dig til?

Efterfølgende nyt om sagen

Sagens videre udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 10/9/2021 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg omkring Disse spil til PlayStation 5 har 120 fpsKlik her for artiklen.. Seneste nyheder om Playstation kan du læse her..