Microsoft bekræfter billig ny Xbox og dens pris

Microsoft har netop bekræftet en billigere Xbox Series S er på vej, sammen med topmodellen Xbox Series X, samt pris på den. En pris på Xbox Series X er også blevet lækket.

Microsoft bekræfter billig ny Xbox og dens pris

Vi nærmer os nogle af årets helt store lanceringer: PlayStation 5 og Xbox Series X. Selvom mange ting er blevet afsløret om spillekonsollerne, så venter vi stadig på en af de vigtigste ting, nemlig prisen. Men inden vi får de officielle priser, så har Microsoft netop bekræftet, at de også vil lancere en billigere Xbox Series S, som vil byde på bedre ydelse i en mindre størrelse. Prisen på Xbox Series S har Microsoft samtidig bekræftet.

Læs også: Nyheder om spillekonsoller og spil

Ny Xbox starter fra 2.399 kroner

Microsoft har på Twitter delt et billede af den kommende billigere Xbox Series S, hvor de skriver, at den bliver den mindste Xbox nogensinde, men stadig vil byde på “Next-gen”-ydelse. Microsoft har endda frigivet pris på Xbox Series X, som starter 2.399 kroner.

Ikke nok med det, så skriver Microsoft, at der snart kommer flere oplysninger. Det kunne betyde, at vi også snart får den officielle pris på topmodellen Xbox Series X.

Xbox Series S er designet til at spille næste generations spil i et mere kompakt ydre og til en billigere pris med mindre GPU-ydelse, hvor spil afvikles ved en lavere opløsning end Series X.

Læs også: Microsoft gør klar til at sælge Xbox Series X

Xbox Series X forventes at koste 3.199 kroner

Kort inden Microsoft præsentede disse oplysninger blev de lækket af Windows Central, som samtidig havde en pris på Xbox Series X. Deres oplysninger fortæller, at Xbox Series X og Series S vil blive lanceret den 10. november og topmodellen af spillekonsollerne vil koste 499 dollars, altså omkring 3.899 kroner.

På samme forventes Sony at afsløre deres PlayStation 5 og en pris på denne. Er vi de eneste der ser frem til det?

Læs også: Sony forventer rekordhøjt salg af PlayStation 5