Monument Valley 3 kommer snart, men kun til Netflix

Netflix satser på flere populære spiltitler som en del af streamingtjenestens indhold og vil snart tilbyde eksklusiv adgang til det kommende Monument Valley 3.

Monument Valley 3 kommer snart, men kun til Netflix

Monument Valley er et populært mobilspil udviklet af Ustwo Games og er kendt af mange. Med to versioner, der er blevet rost til skyerne af anmeldere og ikke mindst forbrugere, får spillet nu endnu en efterfølger kaldet Monument Valley 3.

Se også: Netflix tilføjer flere gratis mobilspil

Kun for Netflix-kunder

Monument Valley og Monument Valley 2 er tilgængelig i både Apple App Store og Google Play Butik, men det bliver ikke tilfældet med Monument Valley 3.

Tredje udgave af den populære spilserie vil nemlig udelukkende blive udgivet til Netflix-abonnenter via Netflix Games-platformen. Fra 10. december 2024 vil Netflix-kunder kunne downloade spillet til både iPhones med iOS og Android-telefoner.

Det originale Monument Valley og Monument Valley 2 vil desuden også blive udgivet i Netflix Games henholdsvis 19. september og 29. oktober.

Det billigste Netflix-abonnement koster 79 kroner per måned. Hvis du allerede har et aktivt abonnement, slipper du altså for at skulle betale et engangsbeløb for at spille Monument Valley 3. Ligesom 2’eren forventes Monument Valley 3 også at koste penge – omkring 33 kroner.

Netflix Games kræver et aktivt Netflix-abonnement og en Android-mobil eller -tablet med Android 8.0 eller nyere, en iPhone med iOS 15 eller nyere eller en iPad med iPadOS 15 eller nyere.

Se også: Netflix vil lave en animeret Minecraft-serie

Hvad er nyt i Monument Valley 3?

Studiet bag spillet har annonceret, at Monument Valley 3 bringer endnu flere udfordringer til et spil, som mange mennesker allerede kender og elsker.

”Monument Valley 3 inviterer spillerne til at genforenes med seriens karakteristiske skønhed og tankevækkende gåder. Før en ny helt, Noor, gennem en række umulige landskaber, hvor du manipulerer arkitektur og perspektiv for at afsløre skjulte stier og løse indviklede udfordringer,” oplyser udviklerne.

Der kommer nogle vigtige nye funktioner i Monument Valley 3, herunder:

  • En monumental tilbagevenden: Oplev magien i Monument Valley som aldrig før med fantastiske nye kunststile og umulige landskaber.
  • Noors episke rejse: Følg Noor på hendes hidtil mest ekstraordinære eventyr for at finde en ny energikilde, før verdens lys forsvinder for altid.
  • En verden af unikhed: Hvert kapitel og hvert puslespil byder på en unik oplevelse med innovativ spilmekanik og nye måder at gribe udfordringerne an på.
  • Sæt sejl mod eventyret: Udforsk og løs gåder i Noors båd i Monument Valley og sejl over hele verden med behagelig sejlads med fri bevægelighed.
  • Opdag skønheden: Fordyb dig i den betagende verden i Monument Valley 3, der byder på fortryllende og mystiske billeder inspireret af global arkitektur, eksperimenterende kunstnere og en verden af personlige historier.

Ifølge udviklerne har spillet ”den mest medrivende verdensopbygning i et Monument Valley-spil til dato med ekspansive naturlandskaber”, som tilføjer et nyt lag af dybde til Monument Valley-universet.

Se også: Guide til 22 streamingtjenester: Hvilken skal jeg vælge?

Netflix satser på mobilspil

At Netflix nu får eksklusive rettigheder til det kommende Monument Valley 3, er lidt af et scoop – men slet ikke overraskende.

Streamingtjenesten har siden november 2021 tilbudt et begrænset udvalg af mobilspil i tillæg til streaming af film og serier. Netflix har haft stor succes med at lave mobilspil af populære serier såsom Stranger Things, Papirhuset, Love Is Blind, Too Hot To Handle, Vikings og Narcos.

Netflix har også fået populære spiltitler som Grand Theft Auto, Tomb Raider, Sonic, Teenage Mutant Ninja Turtles, Asphalt, Farming Simulator 23, Football Manager og Lego.

Netflix vil fremover udgive mindst ét nyt spil om måneden.

Se også: Spar på streamingtjenester med mobilt bredbånd