Spar på streamingtjenesterne med mobilt bredbånd

Et antal abonnementer på mobilt bredbånd giver rabat på forskellige streamingtjenester. Se hvor meget du kan spare på streaming med et mobilt bredbånd.

Spar på streamingtjenesterne med mobilt bredbånd

Både bredbånd eller streamingtjenester kan man ikke undvære i 2024, men kan samtidig være en ganske stor månedlig udgift for rigtig danskere. Der er dog mulighed for at kombinere et abonnement på mobilt bredbånd med abonnementer på streamingtjenester, hvor der er penge at spare. Her tager vi et kig på udvalget af mobilt bredbånd med inkluderede streamingtjenester.

Se også: Sammenlign priser og abonnementer på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd med inkluderede streamingtjenester

Udvalget af teleselskaber der tilbyder mobilt bredbånd med streamingtjenester er i dag noget mere farvefyldt, end det var for blot et år siden. I dag finder man denne type abonnementer hos Oister, Telia og Telmore. Nedenfor finder du et overblik over samtlige abonnementer med mobilt bredbånd med streamingtjenester hos disse teleselskaber.

Oister

Hos Oister kan man vælge mellem flere abonnementer med 4G-bredbånd med streamingtjenesterne ViaPlay og TV2 Play Favorit med gratis router inkluderet. Her er et eksempel:

  • 4G-internet med 2,5 TB, Viaplay Film & Serier og gratis 4G-router
  • Pris: 329 kroner per måned (246 kroner per måned de første 4 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Oister

Telia

Hos Telia får man lige nu inkluderet streamingtjenester TV2 Play (3 måneder), HBO Max (6 måneder) og Podimo (hele 2024) helt gratis med 5G-bredbånd med lånerouter. Efter prøveperioden kan man få nedsat pris på tjenesterne.

  • 5G-internet med ubegrænset data, TV2 Play, HBO Max, Podimo og 5G-lånerouter
  • Pris: 299 kroner per måned (199 kroner per måned de første 6 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

Telmore

Telmore har flere abonnementer med 5G-bredbånd, hvor man kan mixe helt op til otte forskellige streamingtjenester. Vælg mellem tjenesterne Disney+, Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Max, Telmore Musik, SkyShowTime og Saxo lydbøger. Her er et eksempel med fire tjenester, 5G-bredbånd og lånerouter:

  • 5G-bredbånd med 1 TB, 4 valgfrie streamingtjenester og 5G-lånerouter
  • Pris: 539 kroner per måned (269 kroner per måned de første 3 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Er der penge at spare på denne kombination?

Er der penge at spare, hvis man vælger mobilt bredbånd med inkluderet streaming? Så længe du rent faktisk bruger den/de medfølgende streamingtjenester, er der penge at spare – faktisk helt op til 1.000 kroner om året. Du kan læse mere om besparelserne på mobilt bredbånd med streaming her.

Se også: Guides til bedre og billigere bredbånd