Nintendo Switch: Massiv interesse fordobler produktionen

Den spritnye Nintendo Switch har haft en enorm stor efterspørgsel, og nu skruer de produktionen helt i vejret.

Nintendo Switch: Massiv interesse fordobler produktionen

Verden over har der vist sig en enorm interesse for Nintendos seneste produktlancering, den bærbære spilkonsol Nintendo Switch, og det er noget, den japanske spilgigant i den grad har kunnet mærke.

Nintendo forventede i første omgang at skulle levere 8 millioner eksemplarer i år, men disse forventninger er nu mere end fordoblet. Det beretter The Wall Street Journal.

Ifølge mediet, så har Nintendo planer om at producere ikke mindre end 16 millioner eksemplarer af Nintendo Switch til dette regnskabsår, som begynder i april måned.

Se også: Pokémon GO får bytte-funktion: Sådan bliver det

Denne umiddelbare fordobling af salgsforventningerne kommer altså efter en massiv initial efterspørgsel.

Indtil nu forlyder det, at Nintendo har solgt 2,5 millioner enheder siden sin lancering, og alt tyder på, de virkelig har ramt noget rigtig denne gang – i hvert fald i modsætning til sidste satsning, Nintendo Wii U.

Læs også: Pokemon GO sprænger global omsætningsrekord

Wii U er nemlig bare solgt i 13,5 millioner eksemplarer siden sin lancering i 2012, så man kan vist roligt sige, at den aldrig blev nogen stor succes.

Det stik modsatte lader dog til at være tilfældet med Nintendo Switch, og det bliver rigtig interessant at se, hvordan konsollen vil klare sig den kommende tid.

Se denne: Sony patent: Få strøm fra en ven trådløst