Ny Nintendo Switch med sekundær skærm kan være på vej

Noget tyder på, at Nintendo Switch kan komme i en version med to skærme - det kan betyde farvel til 3DS.

Ny Nintendo Switch med sekundær skærm kan være på vej

Seneste firmwareopdatering til Nintendo Switch afslører, at der muligvis kan være en ny udgave på vej med sekundær skærm. Da Nintendo lancerede Nintendo Switch og Switch Lite, tydede meget på, at de var færdige med 3DS-serien af håndholdte enheder.

Dengang insisterede Nintendo dog på, at 3DS stadig skulle være med, men nu er der kommet flere tegn på, at det snart er slut med 3DS.

Læs også: Microsoft om Xbox: Sony er ikke vores største konkurrent

Opdagede ny Nintendo Switch i firmwareopdatering

I den seneste opdatering af firmware til Nintendo Switch 10.0.0 er der fundet spor på, at der kan være en ny Switch-model på vej. Denne gang en med en sekundær skærm.

Kan betyde enden på 3DS

Noget af det, der gør 3DS unik, er netop dens sekundære skærm, og hvis det stemmer, at der kommer Switch med en sekundær skærm, så kan det betyde, at 3DS-konsollen kan synge på sidste vers.

Det skal dog siges, at Nintendo allerede tidligere i år har benægtet alle rygter om, at der skulle komme en ny Switch-konsol i år. Det kan jo i og for sig stadig stemme, samtidig med at de udvikler på en ny model, der i så fald kan komme næste år.

Både Sony og Microsoft arbejder på nye generationer af deres konsoller, så Nintendo vil sikkert ikke risikere at blive overhalet indenom.

Læs også: Nintendos nye pengemaskine er mobilen