OnePlus 8 og 8 Pro kan nu køre Fortnite i 90 fps

OnePlus og udviklerne af Fortnite, Epic Games bringer sammen en helt ny oplevelse til mobiludgaven af spillet: 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro.

OnePlus 8 og 8 Pro kan nu køre Fortnite i 90 fps

OnePlus og Epic Games har brugt måneder på at gøre noget, som ingen gang spillekonsollerne kan: OnePlus 8-serien kan nu afvikle Fortnite i 90 fps.

Fortnite, et af verdens mest populære spil, findes til de fleste platforme og tiltrækker hvert år millionvis af spillere. Normalt bliver Fortnite afviklet i op til 60 fps på spillekonsoller, og det samme på nogle af OnePlus’ telefoner og andre udvalgte telefoner, såsom iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Se også: Find priser på OnePlus 8-serien

Men nu melder OnePlus ud, at de sammen med Epic Games sætter nye rekorder for spillet, som både slår tidligere telefoner og spillekonsollerne. Fortnite Mobile kan på OnePlus 8-serien nu afvikles i hele 90 fps.

“OnePlus og Epic Games har skabt en af ​​de bedste Fortnite-oplevelser nogensinde på en smartphone. OnePlus 8-serien leverer en flydende, høj framerate fortnite-spiloplevelse, som selv den nuværende generation af konsolspilsystemer ikke kan matche,” siger Pete Lau, Administrerende direktør for OnePlus.

Læs også: OnePlus Z kan blive Androids svar på iPhone SE

OnePlus 8 Fortnite
OnePlus 8-serien kan nu køre Fortnite i 90 fps.

Udviklingen tog 10 måneder

Det har ikke været en simpel opgave for OnePlus og Epic Games, at få Fortnite og dets grafikmotor, Unreal Engine, til at levere de 90 fps. Opgaven endte med at tage hele 10 måneder, som startede i i december sidste år, hvorefter teamet arbejdede med en specialbygget udgave af Fortnite og arbejdede på optimeringer i de efterfølgende måneder.

På OnePlus 8 kan man i Fortnite skifte til de 90 fps. Når det vælges, vil de grafiske indstillinger som standard være indstillet til ‘Lav’. Dog afvikles spillet i telefonens oprindelige opløsning på 2400×1080, OnePlus 8 Pro i 1440 x 3168 pixel. Vil du derimod hellere have flot grafik, så skal du nøjes med 60 fps.

OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro afvikler stadig spillet i 60 fps.

Læs også: OnePlus 8 sætter barren højt for prisvenlige flagskibe i 2020