OnePlus Z kan blive Androids svar på iPhone SE

En billigere OnePlus Z forventes lanceret til juli. Den kunne meget vel blive Androids bedste alternativ til den nye iPhone SE.

OnePlus Z kan blive Androids svar på iPhone SE

Hvis man som Android-fan er ude efter noget, der minder om Apples iPhone SE 2020, så kan det blive OnePlus Z, man skal sætte sin lid til.

Man regner med, at den billigere OnePlus præsenteres eller kommer på markedet til juli, som et lidt uventet indslag i OnePlus’ sædvanlige lanceringsskema. Den kommer i så fald til, at rette sig til alle dem, der på grund af coronaudbruddet, vil være lidt mere forsigtige med økonomien, og derfor ikke vil betale de mange penge en OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro koster.

De oplysninger, vi indtil videre har fået om den, viser en telefon med et helt nyt design. Når det gælder iPhone SE har den dele, vi har set i ældre iPhones, men har stadig Apples nyeste processor. Det gør den til det bedste køb, nogensinde for en iPhone. OnePlus har angiveligt en lidt anden strategi.

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro

Den første OnePlus med MediaTek-processor

Vi har hørt, at OnePlus Z skulle få en MediaTek-processor, hvilket er usædvanligt for en enhed, der skal på markedet i USA. Formentlig kommer det ikke til at spille nogen rolle for de købere, OnePlus Z retter sig mod. Processoren, Dimensity 1000L, i den nye telefon kommer til at række mere end vel for gennemsnitsbrugeren, og den er samtidig udstyret med 5G.

OnePlus Z
Sådan kan OnePlus Z komme til at se ud.

Rygterne siger desuden, at kameraet i OnePlus Z mindst kommer at være på niveau med OnePlus 7T, hvilket betyder tre kameraer placeret på række i det øvre venstre hjørne. Derudover siges OnePlus Z, at få en 90 Hz OLED-skærm, hvilket også er på niveau med mindst OnePlus 7T. Blev OnePlus 7T lanceret i dag, ville den havne i mellemklassen, men udelukkende på grund af prisen, ikke på grund af specifikationerne. Specifikationerne i OnePlus 7T rækker stadig til topklassen.

Læs også: De billigste priser på OnePlus 8-serien

OnePlus Z kommer til juli

Tidligere i år fik vi nys om en mulig lillebror i OnePlus 8-familien, 8 Lite, og det ser altså ud til, at den i stedet kommer til at hedde OnePlus Z.

Baseret på OnePlus 8 og 7T og rygterne om OnePlus Z kommer sidstnævnte til, at være en relativt billig smartphone i høj kvalitet, rettet mod de købere, som også er målgruppen for iPhone SE. OnePlus Z vil også kunne tage kampen op med mange Huawei-telefoner.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner

Sidste tilføjelse til sagen

Temaet er stadig relevant. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 23/4/2020 samlede vi op på historien og publicerede et indlæg omkring emnet Video: Test af OnePlus 8 og 8 Pro – med alternativer – Den videre historie om temaet finder du her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..